UK Bookmakers

Jeg - Ca sa isi apere mama ce va fi „comasata”, Catalin Chereches l-a reclamat la DNA pe cel care l-a facut deputat

Scris de IR Rosiianu. Posted in Justitie

Data ca barfa de marea majoritate a baimarenilor, data ca certa de cei care cunosc infectul character al deputatului Catalin Chereches, vestea cum ca vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures, Calin Matei ar fi fost reclamat la DNA a facut repede ocolul orasului.
In fapt, povestea are un fir logic, unul cat se poate de logic!
Deputatul derutat este pentru prima data in situatia fatisa de a-si apara mama, altfel doctor bun, care este si manager al Spitalului de Psihiatrie si Boli Infectioase din Baia Mare, o institutie hibrida, fara sorti de supravietuire dupa noile masuri luate de Ministerul sanatatii.

Prin urmare, a intrat in fibrilatii!
Astfel, la postul CBN TV, unde gurile rele spun ca beizadeaua ar detine mai mult control decat actiuni au si inceput atacurile furibunde impotriva tuturor celor care-l deranjeaza sau care nu ii sunt lui pe plac.
Au fost mai intai atacuri la baioneta impotriva adversarului politic Vasile Vlasin, sigur un contracandidat cu sanse importante in batalia ce va sa inceapa pentru functia de primar al Baii Mari. Acestea au incetat subit dup ace omul a cerut copii dupa emisiuni si dupa ce CNA-ul a intrat pe fir.
Prin aceleasi guri de tun – care se mai manifesta ca „independenti” si in spatial presei on line – KAKE a trecut la o lupota la baioneta impotriva tuturor celor din Consiliul Judetean Maramures care s-au opus in plen „independentei” spitalului condus de madam Kake.
Astfel, sub ochii celor care au putin habar de lege in tara asta, am putut afla de la mercenarii derutatului ca „se putea da o hotarare de Consiliu Judetean prin care sa se anuleze una de Guvern”.
Nu s-a dat asa ceva, dupa mintea beizadelei deoarece nu au vrut nici PDL-istii condusi de Mircea Man, om care il sustine pe dr. Calin Pop in functia de manager al Spitalului Judetean de Urgenta „Dr. Constantin Opris” Baia Mare – desi Calin nu are nevoie de sprijin la cate a facut! – si nici PSD-istii struniti de Calin Matei.
Cum de Mircea Man deputatul indatorat pentru zeci de vieti nu are curaj inca sa se ia, deoarece inca spera ca acesta sa-l sprijine in obtinea functiei de primar, Kake l-a atacat pe vicele Calin Matei.
Cum, unde, cand? La DNA! De ce la DNA? Simplu!
Acolo, cand el era doar consilier local pe lista PSD si cand firmele lui erau verificate a devenit daca nu delator cu acte in regula, un soi de informator cu staif.
Ca tot a zis el de nenumarate ori ca il are ca model pe Cristian Anghel! Adica exact pe cel dovedit de noi ca informator al Securitatii si de DNA bagat la puscarie pentru fapte de coruptie!
Asadar, intr-un astfel de context l-a atacat pe Calin Matei.
Macar ca sa-I demonstreze mamei sale ca nu umbra brambura prin lumea vasta si ca el chiar inseamna ceva pe pamantul aista!
Cel care a dat nenumarate tepe il acuza pe Calin Matei ca la restaurantul sau mananca echipa campioana de rugby a tarii.
Daca asta e toata acuzatia, iar va fid oar o singura petarda marca Kake, scuzati cacufonia!

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020