Catalin Rufa acuza dur arbitrajul din meciul cu Olimpia Satu Mare! Finantatorul Resitei vrea un nou moment zero in fotbal

Scris de Sima Horatiu. Posted in Justitie


Metalul Resita a pierdut pe terenul celor de la Olimpia Satu Mare, la capatul unui meci in care oaspetii au avut 4 eliminari, dintre care doi au fost antrenorii principal si cel secund, dar si doi jucatori de camp, plus alte 9 cartonase galbene.

Finantatorul Catalin Rufa acuza dur arbitrajul si cere un nou moment zero in fotbalul romanesc.

„Am primit noua cartonase galbene, doua rosii la jucatori si inca doua la cei doi antrenori.Observator a gfost unul din Targu Mures, acolo unde jucam, miercuri, restanta cu ASA”

“A fost circ, nu a fost meci. La 0-0 am avut penalty clar, care nu a fost acordat, faza la care fotbalistul nostru a trebuit si inlocuit dupa ce a fost accidentat. Apoi a fost eliminare gratuita. Apoi ni se da al doilea cartonas rosu gratuit. Din punctul meu de vedere baietii nu au pierdut acest meci. Asemenea arbitraj nu am vazut nici la judet. Nu vreau sa insinuez nimic. Plus ca la meci am avut observator din Tg. Mures, in conditiile in care miercuri avem meci cu echipa din oras. Avem nevoie de inca un moment zero pentru a putea avea o competitie corecta, care sa formeze valori”, a spus acesta in cadrul emisiunii”Fotbal la matineu”, realizata de Horatiu Sima la Sport Total FM.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2022