Faliment! Tagarlas apara pe gratis - pro bono – cazul comunitarului Catalin Chereches

Scris de IR Rosiianu. Posted in Justitie


Numele Catalin Chereches a capatat renume ABIA cand lumea l-a (de)numit Catalin Cereches.
In schimb, Cristian Niculescu Tagarlas NU MAI ARE NEVOIE de nicio prezentare.
Prestanta sa sociala, de om si de politician, alaturata de cea de avocat…

Asadar, intre prima personulitate si a doua - a doua chiar personalitate in adevaratul sens al cuvantului! – nu cred ca exista vreun termen de comparatie.
Cred ca singura apropiere stransa vine - zice-se! - numai din faptul ca cei doi au jucat in echipa „lupilor tineri din PNL, alaturi de Zamfir FLORE Ciceu, actualul presedinte al Consiliului Judetean Maramures si efemer viceprimar al municipiului Baia Mare.
Noi nu stim ce-i apropie pe cei doi – trei, de la caz la caz, insa stim ca… relatiile dureaza.
E bine din punct de vedere sufletesc, indeosebi… SOCIAL.
Va rog sa retineti termenul SOCIAL!
Fiind curiosi din fire, n-aveam cum sa nu REMARCAM faptul ca Inalta Curte de Casatie si Justitie ne-a dat IAR dreptate cand am scris despre KAKEGARD.
La vremea aceea am fost singurii care am sustinut ca al nostru primar cu muschi a pus-o de-o discriminare cand a facut zidul cu pricina.
Logic, hienele cu pricina ne-au sarit la beregata.
Cand a venit verdictul, aceleasi hiene taceau malc.
Noi am scris, amu va aratam… prada.
Habar n-aveti cat a costat ZIDUL!
Urmariti documentele anexate si va cruciti!
Si, ca sa tot ramaneti cruciti ca lumea, bagati de seama ca nenea Tagarlas al nostru SUFERA de grija primarului Catalin Chereches si ii face asistenta gratuita pe… gratis, logic!
Adicatalea Catalin Chereches e caz… social.
Fapt, de altfel (re)confirmat si de faptul ca traieste din banii dati cu imprumut chiar de mamuca lui, femeie cu bani inspaimantator de multi la jeb, desi NICIODATA nu a avut vreo afacere private prospera.
Ea, ca si raposatul ei sot – indelung acuzat de matrapazlacuri penale, mereu scos basma curata! – a fost doar… angajat la stat.
Atunci inseamna ca a LUAT SPAGI DE LA PACIENTI?
De unde a avut  ea atatia bani atunci?
Revenind, salutam aceasta luptă pentru bine a mai marelui maestrului avocat – nu mason! – Cristian Niculescu Tagarlas, dar numai pentru al nostru oprimas Catalin Chereches.
Pentru cei care nu STIE despre ce este vorba in propozitiune va zicem ca Pro bono public inseamna pentru binele public; prescurtat, pro bono.
Este o expresie din limba latină care se referă la asumarea unei activităţi fără recompensă financiară (sau cu o compensaţie mai degrabă simbolică), realizată în interesul public (pentru binele care ne priveşte pe toţi, nu doar pe unul).
Aproape clişeistic, termenul apare în diverse filme (mai ales americane), unde personaje aflate în situaţii limită sunt apărate în justiţie de avocaţi care le preiau cazul pro bono.
 In cazul nostru binele mare este apararea primarului… gratis, pentru a ramane in functie si pentru a-si continua mandatul de…  jaf, pardon, praf!
La polul opus, celalalt lup tanar a fost mai flamand la vremea lui si l-a taxat pe Anghel – DAR DIN BANII NOSTRI! – de „numai” 62.000 lei, la data de 30.01.2007.
PS
Peste o vreme, doua vremi si o jumatate de vreme, ca-n Biblie, punem pariu ca aflam si cati bani a luat Tagarlas?

http://ne-cenzurat.ro/editorial/40300-kakegard-sau-kake-gard.html
http://ne-cenzurat.ro/dezvaluiri/40264-catalin-chereches-a-fost-condamnat-de-inalta-curte-de-casatie-si-justitie.html
http://ne-cenzurat.ro/administratie/40279-gardul-de-la-blocurile-sociale-de-pe-strada-horea-nu-va-fi-demolat.html

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020