Poveste înfiorătoare a unei românce minore, abuzată sexual de tatăl vitreg italian, la Aquila

Scris de gazetaromaneasca.com. Posted in Justitie


Când a citit profesoarea lucrarea a simțit că-i îngheață sângele: o elevă povestea în termeni foarte clari că a suferit abuzuri sexuale din partea tatălui vitreg. Profesoara s-a dus direct la director făcând să se declanșeze anchetele care în februarie 2014 îl vor duce în fața Tribunalului din Aquila,

cu acuzația de viol, pe un muncitor italian rezident în provincia Aquila.

Faptele s-au petrecut între vara lui 2008 și februarie 2009: în acea perioadă mama fetei, o româncă, l-a cunoscut pe noul partener de viață, un italian. E o petrecere pentru botezul copilașului ei. Fata în mod textual povestește în temă și apoi reafirmă la poliție: «În timp ce dansam, noul iubit al mamei mele m-a strâns lângă el și mi-a șoptit: "Ești minunată, te-aș săruta, și dacă aș intra la tine în cameră în seara asta?"».

La scurt timp după, profitând de absența iubitei lui, aflată la spital pentru analize, intră în camera fetei, încercând să o violeze.

Apoi bărbatul este luat de somn și renunță. «Iar eu - povestește fata în lucrarea sa -, temându-mă să nu-l trezesc, am preferat să rămân lângă el deși încă era dezbrăcat.»

Înfiorătoarea poveste este spusă mamei, care însă temându-se de o reacție violentă a partenerului de viață (de a fi alungată din casă și de a-și pierde copilul tocmai născut, având în vedere că actualmente este și șomeră), preferă să tacă. Acum cazul va ajunge la tribunal.

http://www.gazetaromaneasca.com/observator/35-actualitate/7001-poveste-infiortoare-a-unei-romance-minore-abuzat-sexual-de-tatl-vitreg-italian-la-aquila.html

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2022