UK Bookmakers

Cum a reusit Vasile Siman sa atace hotararile definitive ale deciziilor luate de CSJ si Comisia de Recurs la AMF Bucuresti

Scris de Sima Horatiu. Posted in Justitie


Simplu:a facut recurs la FRF?
 
Zilele negre ale jucatorilor de la Sportul Studentesc nu se mai termina. Saptesprezece dintre cei peste cincizeci de jucatori ai clubului din Regie care fusesera declarati liberi de contract de doua comisii au fost intorsi din drum de patronul gruparii, Vasile Siman. Seful clubului a reusit sa depuna recurs la FRF impotriva deciziilor luate de Comisia pentru Statutul Jucatorului si Comisia de Recurs din cadrul AMFB, iar federatia i-a aprobat solicitarea.

Desi hotararea luata de AMFB se dorea a fi una definitiva si executorie, doar la TAS existand posibilitatea de recurs, Vasile Siman a reusit totusi sa incurce 17 dintre tinerii jucatori care au incercat sa plece de la echipa din Regie.
Presedintele AFAN, Emilian Hulubei, a explicat cum a putut patronul Sportului Studentesc sa conteste o hotarare altfel definitiva.

Siman nu plateste, dar cunoaste regulamentele mai bine ca juristii din fotbal

“Am avut un caz asemanator cu un junior de la Buzau care a fost atacat prin recurs la Comisa de Recurs a FRF, dupa ce a parcurs cele doua cai de la AJF-ul din Buzau. In regulament este prevazut si lucrul acesta, dar la unele asociatii judetene de fotbal si la AMFB este prevazut si in statutul AJF-uri ca hotararile pot fi atacate in recurs si la FRF, dupa care se merge la TAS. Au 21 de zile, dupa ce se comunica hotararea, daca ei considera ca are dreptate si banii pentru a plati taxele de la TAS. Taxele sunt procentuale, 10-15% din suma de recuperat”, a declarat Emilian Hulubei in exclusivitate pentru Sport Total FM, in emisiunea “Fluier final”.

La anul se vor gasi destui inconstienti care sa merga la Sportul, in liga a treia

Cat despre viitorul Sportului Studentesc, dupa dezertarea in masa a jucatorilor legitimati, ca urmare a excluderii clubului din Liga 2, presedintele AFAN spune ca echipa din Regie ar putea reveni pe esicherul fotbalului intern chiar de la anul.
“Sportul mai ramane cu Varga si cu Ciobanu deocamdata, dar avand in vedere ca a fost exclus din competitii, jucatorii devin automat liberi si atunci Varga si Ciobanu vor putea si ei sa plece si vor fi asimilati ca jucatori nou legitimati.
Eu cred ca va mai exista (Sportul), pentru ca a fost exclus cu dreptul de a se inscrie la anul in Liga 3. Acum depinde cu ce jucatori, si de unde ii va lua, pentru ca nu stiu cine ar fi inconstient sa mai mearga acolo, dupa cate s-au intamplat. Dar eu sunt convins ca se vor gasi“, a precizat Emilian Hulubei.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2019