UK Bookmakers

PSD Maramures se dezice de Guvern si apara pe fata interesele lui Relu Iancu

Scris de IR Rosiianu. Posted in Justitie


Cred ca NICIODATA pana acum o formatiune politica nu s-a prostituat in halul in care a facut-o ieri PSD Maramures, un partid ai caror lideri au sustinut o conferinta de presa din care nici macar ei n-au inteles nimic.
Ca sa nu mai zic de jalnicii de la eMM, trustul care NU este al lui Kake decat prin interpusi.
Cititi „comunicatul” pe care l-a remis presei Gabriel Zetea, presedintele PSD Maramures, apoi si articolul de la eMM, ca sa intelegeti ca habaucii care-I pupa mana beizadelei sunt alesi dupa spranceana, adica executanti buni si grei de cap, masa buna de manevra.

Asadar, e de ajuns sa spui ca au stat la masa Gabi Zetea, deputatii Gheorghe Simon si Florin Tataru si, logic, „senatorul rechizitelor”.
Niciunul dintre cei prezenti NU ARE habar si vreo legatura cu subiectul din propozitia temei supuse dezbaterii.
Nu mai vorbesc de faptul ca facatura se vede din avion si ca unii din tagma mai stim si noi cate ceva de preocuparile oamenilor din umbra de la PSD.
Cum ar fi, ca sa dau cel mai potrivit exemplu, Relu Iancu,
Dar, ca sa ma fac si mai bine inteles, ca sa traducem si mai exact comunicatul de presa al PSD Maramures, trebuie sa cunoastem mai intai limbajul domnilor politicieni, care, in general, nu spun ce gandesc.
Si care este, intr-o alta ordine de idei, unul de lemn, recitat prost, fara intonatie, sau cu voce afectata de tutun si alcool.
Asadar, un comunicat TEHNIC, scris ca atare, la fel redat si de noi.
De fapt, lucrurile sunt foarte simple, chiar mai simple decat crede lumea.
Lor nu le pasa de soarta Remin, Romaltyn sau Baia Mare, ci numai de faptul ca Relu Iancu a fost indepartat de langa placinta.
Mai exact, ca sa intelegeti, invocata Autoritate pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS) a luat o masura mai radicala: i-a inlocuit pe cei doi administratori judiciari de la Remin, respective pe nevasta lui Relu Iancu, adicatalea Liana Iancu (Pareto Grup) si pe Coman Ioan (Pro Insolv), motiv de amarnica suparare pentru cei in cauza si pentru rudele/prietenii lor.
Onor domnii Relu Iancu si Tataru Florin stiu la ce ne referim.
Ca sa nu ramana cu onoarea patata, s-a incropit de indata o sedinta de exprimat ingrijorarea la opinia publica, pentru ca da bine la alegatori.
Chestia nasoala e ca, acolo unde onor domnii politicieni nu identifica vreun interes personal, nu se imbolnavesc de ingrijorare la obraz si, daca nu pot pune talpi, trateaza cu indiferenta.
Noi, in parallel, de pe surse am aflat ca AAAS vrea sa se implice serios in revigorarea mineritului in Maramures, motiv pentru care nu mai vrea sa cheltuie toti banii obtinuti pe piritele aurifere, doar pe plata datoriilor catre creditorii Remin, lucru care ni se pare deosebit de bun.
Re-esalonam datoriile si cautam solutii pentru investitii care sa dea locuri de munca.
De aceea, oare nu era mai simplu pentru domnii parlamentari sa-i intrebe si pe cei de la AAAS ce au de gand sa faca inainte sa-l asculte orbeste pe Relu Iancu si sa citeasca „dupa dictare” ce le-a pus el in mana?!
Astfel macar economiseau fursecurile de la conferinta de presa, care tot din banii alegatorilor sunt cumparate.
Pe de alta parte, de ce nu au tinut o conferinta de presa liderii PSD ca san e vorbeasca despre jaful de la Remin, din perioada Iancu & Coman?!
Oricum ar fi, inainte sa revenim pe larg, va spun raspicat ca daca AZI ii pui pe asa zisii semnatari sa spuna esenta comunicatului nu mai stiu.
Si-au facut numarul, au mers la un sprit si au uitat.
Azi au alte teme de dezbatut!
Cica tot in folosul cetateanului!
Hai sictir!

http://www.ne-cenzurat.ro/administratie/40079-psd-maramures-are-o-alta-viziune-despre-cianuri.html
http://www.ne-cenzurat.ro/dezvaluiri/40020-prefectul-anton-rohian-a-ajuns-marioneta-primarului-catalin-chereches.html
http://www.emaramures.ro/Stiri/87653/ANTICIANURARE-Parlamentarii-PSD-Maramures-front-comun-impotriva-cianurii-Deputatul-Gheorghe-Simon-critica-atitudinea-liberalului-Mircea-Dolha-pe-aceasta-tema-Vezi-ce-a-declarat-


Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020