UK Bookmakers

Sotul judecatoarei Ramona Cadar din Satu Mare este martor de meserie in procesele unui raspopit

Scris de IR Rosiianu. Posted in Justitie

Juristul Cadar Daniel Claudiu apare ca martor in procesele preotului camatar Ioan Boja, dar il sustine pe acesta si in fata organelor de ancheta ce-l cerceteaza pe acesta pentru mai multe infractiuni

E deja de notorietate faptul ca Ioan Boja a fost lasat la cele lumesti si raspopit de conducerea Episcopiei Greco Catolice din Baia Mare dupa ce si-au dat seama de faptul ca fostul paroh din comuna Culciu Mare, judetul Satu Mare n-are nicio treaba cu cele sfinte si ca una zice de la amvon si cu totul altceva face pe pamant.

Astfel suntem in situatia de-a recunoaste cumva faptul ca „pedeapsa sfanta” l-a ajuns pe preotul camatar inaintea celei de pe pamant.

Caracatita relationala l-a salvat pana acum

Asa cum am aratat si-n alt materiale, raspopitul are un sistem relational cu care a reusit sa-si faca o imagine deosebita in zona, sa intimideze, sa se faca remarcat si trecut cu vederea, nimeni din jur nefiind capabila sa creada ca cineva ce sta constant cu zambetul pe buze este capabil de astfel de mizerii.
Am aratat in materialele anexate ca judecatorul Maria Trip de la Sectia Civila a Judecatoriei Satu Mare s-a autorecuzat si a recunoscut ca este „prieten de familie” cu Ioan Boja.
Vezi pag
Am aratat ca fostul Sef al Sectiei Civile de la Judecatoria satu Mare, acum judecator la Tribunalul Satu Mare, adica Ramona Cadar si-a facut concediul cu impricinatul nostru, prin toata Italia, impreuna cu sotul ei, juristul Daniel Claudiu Cadar.
Paradoxal, cei care i-au tinut in brate sunt, de asemenea, niste victime ale raspopitului, adica sotii Irina si Marcel Pop, oameni pe care, ca sa-i ademeneasca si sa-i insele si mai tare, i-a nasit mai intai, apoi i-a zapacit de cap cu cca 72.000 de euro, dupa cum ne-au declarat acestia.
VEZI aici filmarile postate pe Youtube!
Asadar, iata cum doi judecatori importanti ii sunt raspopitului „prieteni de familie”.
Si, cum am aratat si-n anterioarele materiale, preotul are relatii extrem de stranse cu doi notari publici, din care unul chiar sta cu chirie intr-unul din spatiile lui.

Sotul judecatoarei ii este martor fidel preotului

Asa cum rezulta din paginile 31 – 33 de la dosarul civil cu nr 10986/296/2010 aflat pe rolul Sectiei Civile a Judecatoriei Satu Mare, juristul Claudiu Daniel Cadar ii este bun prieten preotului.
In acelasi dosar, la pagina 36 exista si Incheierea in care judecatorul Maria Trip se abtine, tot pentru ca ii este prieten de familie preotului.
Si, ca sa vedeti ca intradevar e o ciudata relatie si o clara favorizare a preotului de catre sotul judecatoarei Ramona cadar, va mai atasam Referatul semnat de agentul sef de politie Ioan Pasca, cel care a retinut faptul ca acesta a venit si i-a fost IAR martor preotului.
Nu spunem ca nu are voie, insa va spunem ca incet incet vom ridica valul despre aceste afaceri necurate.
Vom reveni!


 

 

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020