UK Bookmakers

Avocatii din Baroul BOTA din Maramures sunt agresati de… „traditionalisti”

Scris de IR Rosiianu. Posted in Justitie

Ei sunt persecutati de „majoritarii” penalistului Ioan Blajan si de presedintele PNL Maramures Radu Stef

Chiar daca statutul lor este deja acceptat si recunoscut ca atare, o data cu accederea in functia de decan al Baroului Maramures a penalistului Ioan Blajan, cei cativa avocati ai „Baroului Bota” din Maramures au inceput sa fie persecutati intr-o veselie.
Acestuia ii tine trena liberalo libertinul radu Stef, om care una zice si alta face, daca e sa ne gandim macar la faptul ca isi tradeaza oamenii de partid si prietenii pentru te miri ce interese meschine.

Avocat cu handicap persecutat de „handicapati” cu pile

Avocatul Radu Liviu Florin a absolvit in 2005 Facultatea de Drept din cadrul Universitatii „Vasile Goldis” din Baia Mare, iar un an mai tarziu a facut si un masterat in „drepturile omului”, la Universitatea de Nord Baia Mare.
In 2009 si-a facut cabinet de avocatura in Bucuresti, ocazie cu care, ca sediu secundar, si-a autorizat un cabinet la propria locuinta, in Baia Mare.
Acum, ca tot omul, si-a inchiriat un cabinet langa Palatul de Justitie din Baia Mare, la parterul SC Confstar.
Problemele lui – si ale altor doi colegi, Robert Orzan din Sighetu Marmatiei si Vasile Muresan din Baia Mare – au inceput exact dupa alegerea lui Ioan Blajan, fost procuror, in functia de decan al Baroului Baia Mare.
Acesta, impreuna cu fostul decan, consilierul local baimarean Radu Stef, l-a chemat pe Liviu in biroul lui si l-a avertizat, „frumos” ca… asta e!
De precizat ca apana la acel moment, adica pana anul trecut, omul nostru si colegii lui n-a intampinat nicio problema.
Mergea la sala de judecata, era respectat de toata lumea, ajutat chiar, statea cu roba.
Ba chiar beneficia de un capital important de simpatie, pentru ca in pofida unui anumit handicap locomotor, Liviu izbandise.
Apoi, ca la o comanda data de fostul procuror, asupra lui s-a abatut urgia.

I-au facut dosare penale si-l batjocoresc in instanta

In momentul de fata, de parca acestuia nu i-ar fi ajuns umilinta publica data de faptul ca trag de el in instanta - cu complicitatea unora dintre judecatori – ca ii interzic sa poarte roba sau ca il mistocaresc pur si simplu pentru handicapul sau, mai multi avocati din camarila lui Blajan i-au facut lui Liviu Radu Florin mai multe plangeri penale la Politie si la Parchet, cum ca omul nostru ar practica „ilegal avocatura” si ca ar fi un „escroc si un inselator”.
Fostul procuror Ioan Blajan, cunoscut drept avocat de casa al interlopilor din Maramures, ca sa nu se faca de rusine, nu s-a lasat mai prejos si i-a facut trei astfel de plangeri.

Unele sunt cercetate de comisarul Radu Bizo, altele sub supravegherea procurorilor Galatanu si Horia Pop.

Umilit la fiecare sedinta

Din acest motiv, dar si pentru ca judecatorii ingaduie asta si pactizeaza cu tabara Blajan, Liviu Radu Florin, la fel ca si ceilalti doi colegi ai sai, se vede nevoit ca inaintea fiecarui termen de judecata sa treca pe la cate-un notar public, de mana cu clientii sai, pentru ca acestia sa-i faca un MANDAT din care sa rezulte ca are voie sa ii reprezinte in instanta.

Convingeti-va!

Liviu Radu Florian poate fi contactat la telefonul 0740/559232, Vasile Muresan raspunde la numarul 0740/130250 si Orzan Robert la 0745/043455.
Asteptam reactia institutiilor abilitate si incheierea acestui proces de umilirea a unui om care, depasindu-si un handicap fizic, ne da in fiecare zi o lectie dura de demnitate si vointa.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2019