ADMITERE FACULTATE 2014: târguri educaţionale la Universitate şi la Politehnică pentru viitorii studenţi

Scris de Ioana Nicolescu. Posted in Educatie


Facultăţile Universităţii din Bucureşti îşi prezintă în perioada 10-11 aprilie ofertele educaţionale la o nouă ediţie a Târgului Educaţiei, iar Politehnica din Bucureşti organizează târgul Polifest între 9-11 aprilie şi "Ziua Porţilor Deschise" la facultăţi, ce presupune vizite în amfiteatre şi în sălile de studiu.
În perioada 10-11 aprilie 2014, la Universitatea din Bucureşti (UB) se desfăşoară cea de-a XV-a ediţie a Târgului Educaţiei pentru liceenii care se pregătesc de admiterea la facultate.

În cadrul celor două zile ale evenimentului, elevii vor putea cunoaşte oferta educaţională a Universităţii din Bucureşti pentru anul 2014-2015 şi vor putea beneficia de servicii de informare, orientare şi consiliere pentru alegerea facultăţii, se arată într-un comunicat al UB.

Târgul Educaţiei se va desfăşura în Holul Central al Palatului Facultăţii de Drept, deschiderea oficială având loc joi, 10 aprilie, la ora 10:00. Accesul este liber. Liceenii vor putea dialoga cu studenţii şi absolvenţii Universităţii, precum şi cu viitorii lor profesori, care le vor împărtăşi impresii despre viaţa academică. Organizatorii Târgului Educaţiei au pregătit pentru această ediţie un program care cuprinde conferinţe, dezbateri, sesiuni informative, precum şi demonstraţii sportive şi mici momente artistice. Standurile facultăţilor vor fi pregătite cu pliante, broşuri, dar şi cu răspunsuri la toate întrebările viitorilor studenţi legate de modalitatea de desfăşurare a concursului de admitere.

De asemenea, la târg vor fi prezenţi şi reprezentanţi ai birourilor şi departamentelor Universităţii din Bucureşti, editurilor, institutelor culturale, asociaţiilor studenţeşti şi organizaţiilor non-guvernamentale. În plus, elevii vor putea experimenta cum este să fii student, participând, în perioada 7-9 aprilie 2014, la Săptâmâna Facultăţii de Geografie şi la Zilele Porţilor Deschise la Facultatea de Litere Ediţia 2014 a Târgului Educaţiei se înscrie în seria evenimentelor dedicate aniversării a 150 de ani de existenţă a Universităţii din Bucureşti.

Târg univeristar şi la Politehnica din Bucureşti

Universitatea Politehnică din Bucureşti organizează în perioada 9-11 aprilie 2014, a III-a ediţie a târgului POLIFEST, se arată într-un comunicat al universităţii. Deschiderea evenimentului va avea loc în data de 9 aprilie, ora 10:00, la Rectoratul UPB – Amfiteatrul AN 010 ”Radu Voinea”. La Polifest vor participa  liceeni, studenţi, părinţi, personal didactic, firme, autorităţi central şi locale, reprezentanţi ai corpului diplomatic acreditat. De asemenea, pe toată durata manifestărilor, facultăţile din cadrul UPB vor participa, cu standuri proprii, la Ziua Porţilor Deschise, ceea ce implică şi vizite în laboratoare sau amfiteatre pentru o cunoaştere cât mai bună a ofertei de studii şi a perspectivelor de carieră.

http://adevarul.ro/educatie/universitar/admitere-facultate-2014-targuri-educationale-universitate-politehnica-viitorii-studenti-1_533d6e990d133766a87884f2/index.html

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2021