Unic în România. Meditatii pentru elevi în biserică

Scris de Ionut Fantaziu. Posted in Educatie


Un preot și șapte cadre didactice au venit cu ideea să ofere cursuri gratuite de pregătire elevilor într-o biserică din Focșani. Potrivit ziaruldevrancea.ro, în fiecare zi, în jur de 30 de elevi de liceu se pregătesc gratuit pentru examenul de Bacalaureat în capela Bisericii „Sfântul Prooroc Ilie Tesviteanu”, din cadrul Garnizoanei Focșani.

Cu ideea a venit preotul Ionel Vrânceanu, parohul bisericii din lemn de lângă unitatea Militară 283 Mecanizată „Unirea Principatelor”.

„În general, sunt copii fără posibilităţi materiale care fac pregătire la noi la biserică, iar unii sunt de la casa de copii dar şi copii din oraş de la liceele din oraş care nu au posibilitatea de a face pregătire pentru bacalaureat.  În urma rezultatelor mai puţin favorabile din ultimii ani am zis că trebuie să facem ceva să-i ajutăm, practic”, a declarat preotul Ionel Vrânceanu, pentru ziaruldevrancea.ro.
   
Materiile la care se face pregătire cu profesorii voluntari sunt matematică, limba română, biologie, geografie și istorie.

http://ro.stiri.yahoo.com/unic-%C3%AEn-rom%C3%A2nia--medita%C8%9Bii-pentru-elevi-%C3%AEn-biseric%C4%83-094701014.html

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2021