UK Bookmakers

VESTE (NE)BUNA pentru sustinatorii lui Catalin CERECHES

Scris de IR Rosiianu. Posted in Edi(c)torial

Chiar daca multi au sperat ca astazi Catalin Cereches sa fie eliberat, eliberarea acestuia fiind data ca sigura, instanta a decis ca el sa ramana in continuare in stare de arest preventiv acolo unde este acum.
Adicatalea, instanta noastra a decis ca omul din propozitie – cel care poza duminica in sfant printre preoti si enoriasi smintiti si in cursul saptamanii se comporta ca un demon, dupa cum rezulta cat se poate de explicit din rechizitoriul intocmit de procurori - sta bine unde sta.

Numai ca, dupa decizia asta deloc surprinzatoare pentru mine – care-am rasfoit capetele de acuzare si dovezile de rigoare -  in ciuda fanilor si avocatilor care facusera deja carare catre locul de retinere idolul lor va fi mutat din arestul unde-a avut colegi de soi, conform „scrisorilor” pe care eu cred ca i le scrie lacrimogena de Annamaria Somay, cea care-i era intermediar la preluarea spagii direct in Penitenciarul Gherla.
Zic asta pentru ca sunt nule sansele ca procurorii DNA sa fie atat de naivi incat sa-i dea voie individului sa ia contact cu cei din jur, adica sa detina individul telefon, tableta sau laptop in celula.
Cu atat mai mult cu cat tocmai prin telefon isi teroriza el victimele!
Altfel spus, Catalin Cereches va merge exact pe urmele predecesorului Cristian Anghel, ca tot zicea el cand acesta a fost atunci arestat ca acesta este „modelul lui perfect in politica si administratie”!
Apai, asa de bine  s-a inspirat din „opera” lui Anghel al nostru ca i-a calcat perfect pe urme, atat in politica, cat si in administratie, dar si pe drumul catre bulau, ca si pe ala tot procurorii DNA l-au capatuit!
Candva eu chiar scriam despre cat de blestemat e fotoliul de primar al municipiului Baia Mare, multi zambind atunci la (pre)viziunile mele!
Acum sunt siguuuuuur ca le-a inghetat zambetul pe buze, ca le sta in gat ca... IAR am avut dreptate!

 

http://necenzuratmm.ro/editorial/38535-fotoliul-condamnatilor-din-primaria-baia-mare.html

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020