FLORIN TATARU – un "tanar" anal -ist, de la UTU FONTA la VICTOR PONTA

Scris de Claudiu Florescu. Posted in Edi(c)torial

Compromisul politic nu este arta de a-ti face rau cu mana ta!!!
DECLARATIE POLITICA
,,Ma adresez cu aceasta fraza nucleelor statornice denumite ” dure” din PSD si PNL. Oricat de mult ati dori, sa intelegeti, ca momentul actual este cel al luptei impotriva PDL, s-a verificat istoric, ca aliantele chiar si cele mai mari, n-au fost eterne. Asa ca acest compromis, de dragul unui anunt public national, ar putea aduce mari prejudicii de credibilitate celor doua formatiuni politice luate impreuna sau separat.

Cred ca intelegeti
perfect, ca acest compromis major pentru sustinerea lui Tataru, nu este facut in sprijinul unei personalitati ci a unui obscur individ care a cules raul precum combina secara. Si stiti prea bine, in cel mai ascuns colt al constiintei voastre, ca Florin Tataru reprezinta o reincarnare politica, a lui Iancu (nr.Aurel) iar acest proces sidhartic, nu are ca scop iluminarea, ci intunecarea. De aceea compromisul nu are logica…,, (membru PSD,12.06.2011)
Scurt istoric al unui personaj pentru care nu trebuie sa faceti compromisuri !
Zilele noastre .
“Florin Tataru, tanarul PSD-ist”- o minciuna clasica , o inventie Clop Tv.
Tataru e membru PSD din 1997 si printr-o simpla scadere din 1997 pana in 2011 sunt 14 ani. Deci chestia cu tineretea… nu se verifica. Atunci, in 1997 era cu siguranta un tanar, membru al Asociatiei Maramuresene “Tinerii alcoolisti evazionisti”.
Declaratie Florin Tataru – “De cand il cunosc pe Cristian Anghel a fost primarul meu de suflet, iar daca ar fi candidat in 8 mai anul curent, ar fi castigat si acum!” -declaratie facuta la ultima conferinta de presa USL din campania electorala. Ceea ce, logic, inseamna ca toti candidatii PSD la Primaria Baia Mare (Vica Parvu – 2000, Dumitru Matei – 2004 si Mircea Dolha – 2008) nu au fost votati de Tataru, in virtutea admiratiei eterne pentru Cristian Anghel. Merita sustinut?
Florin Tataru dialog cu Ciulavu (din Cavnic)- “Schiopu’ asta de Ilie (Aurel Constantin), e o vinitura din Bucuresti. Trebuie sa-l punem pe Bechis, de presedinte, e de-al nostru si usor de controlat! Te ridici si-l propui pe Bechis, restul facem noi!”.
Ceea ce inseamna ca la ora asta, presedintele Ursache este o vinitura si la momentul potrivit i se va gasi un Ciulavu. Merita sa fie sustinut?! A facut mult bine partidului tanar fiind….
1998 – Marturia unui cetatean angajat la firma lui Tataru pe cand acesta era fabricant de alcool: “M-au rapit, m-au dus intr-o padure langa Mires si m-au torturat.” Povestea bine documentata jurnalistic in Viata Maramuresului, o gasiti pe blogul lui Cornel Sabou si ziarul Evenimentul Zilei. Tataru a fost cercetat penal pentru tortura.
Cu toate acestea, partidul il face director la CAS Maramures in 2001. Din aceasta postura, isi terorizeaza contracandidatii din partid prin controale si sechestre puse pe firmele tuturor oponentilor politici interni si externi. N-a castigat niciun proces cu acestia!
Intre timp pompa bani publici cu nemiluita intr-un hotel din Borsa unde Utu Fonta era regele, unde reincarnatul tragea si facea antograme. In aceasta perioada poza in cel mai mare prieten al lui Puiu Pascu, actualul europarlamentar PSD, caruia daca-i rostiti acum in fata numele ,,Tataru,, s-ar putea sa vomite.
2009- Partidul PSD il pune din nou intr-o functie banoasa. Ca asa e Tataru. Vrea functii, sa se echilibreze energetic. Statul trebuie sa-L plateasca.
Dupa fractura dintre PSD si PDL, Tataru ramane in functie, intr-o functie, pentru care politicienii din PDL, ,, aceau moarte de om,, – director economic la Directia Silvica.
Fara scrupule, prin metode numai de el stiute, ramane in functie, aducandu-si aportul la realizarea politicilor PDL pe care acum, dupa campanie, le critica dur, ca fiind dezastruoase pentru judet. Chiar asa sunt, dar si el le-a dus la indeplinire !
De fapt, Tataru, daca cititi aceste rinduri, n-a realizat mai nimic in activitatea profesionala, el a fost permanent platit de stat si atit. Un contabil.
Iar daca cititi si declaratia lui de avere vedeti cu stupoare ca nu are nimic. Ori cine n-a facut chiarnimic pentru el cum poate face pentru o comunitate? De ce sa-l sustineti ?
Poate pentru ca sarac fiind, da cu imprumut unor persoane peste 6 miliarde lei vechi. Asta e cheia lui Crysler!!
Si, in aceste conditii, sustinatorilor lui, falsi sau sinceri, nu le ramane decat sa strige in cor si sa stranga din cur. Pe saptamina viitoare.

http://www.dantanasa.ro/necenzurat-ro-florin-tataru-un-tanar-anal-ist-de-la-utu-fonta-la-victor-ponta/

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2021