UK Bookmakers

Împăiați-l pe Dolha!

Scris de Ioan R. Ster. Posted in Edi(c)torial

O după-amiază răcoroasă de noiembrie, str. Moldovei, Baia Mare. O mică armată de femei dezumanizate împart alegătorilor din zonă o fițuică de 8 pagini, editată de ACL Maramureș, în sprijinul candidaturii lui Iohannis-ghinion, la câteva ore distanță de prestația sa lamentabilă și rușionoasă de la Realitatea TV, în confruntarea cu contracandidatul său, Victor Ponta.
Probabil că, dacă spiritul național ar mai fi viu în mulți dintre concetățenii nostri, și aici nu mă refer la etnia din care se trage distinsul candidat la prezidențiale,

Iohannis nu ar mai fi ajuns în turul II al Alegerilor Prezidențiale, la cât de slab pregătit este. A fost nevoie de cea mai mare trădare politică de după 1947, a lui Crin Antonescu pentru ca PNL să fie predat găștii de parveniți și trădători ai PDL, schimbându-și culoarea din portocaliu în albastru, precum cameleonii, și care (n)-au guvernat țara până au dus-o pe marginea prăpastiei. Dacă nu era trădarea lui Antonescu, astăzi nu am mai fi avut turul II la Alegerile Prezidențiale.
Revenind la frumoasele noastre ”simpatizante”, să spunem că mijloacele prin care încercau să vâre pe gâtul băimărenilor acea ”fițuică” grotească, tipărită – sigur NU în Baia Mare, dar aproape sigur într-un mare centru universitar din Ardeal, din motive lesne de înțeles, n-au fost dintre cele mai ...ortodoxe, din moment ce ele se recomandau locatarilor la care sunau: ”POȘTA”!
În fine, este treaba fiecăruia pe cine sprijină, în ciuda faptului că frumoasele doamne îndemnau cetățenii la votul pentru Iohannis și ”pentru viitorul copiilor noștri”, ca și cum votul pentru celălalt candidat nu ar fi pentru viitorul copiilor noștri!
Reputatul și onorabilul jurnalist Ioan Romeo Roșiianu a refuzat să fie ”momit” cu mizerabila ”gazetă”, ajungând până la urmă la un ”compromis” cu doamnele din poveste, acceptând o vizită la Muzeul de Artă!
Hâtru cum îl știm, s-a ”obligat” să viziteze Muzeul băimărean dar și să accepte ”fițuica” electorală după un ”model” patentat chia de el: ” Mă duc, împăiați-l pe Dolha!”
După trecutul lui Dolha, mai mult decât ”glorios” în ale politicii, nu putem decât să...SUBSCRIEM!!!

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020