UK Bookmakers

Despre lasitatea, vocea soptita si forta gloatei

Scris de IR Rosiianu. Posted in Edi(c)torial

Astazi de dimineata m-a contactat pe Facebook un amic si mi-a aratat cum cineva a fabricat un spam cu poza si cu numele meu, chiar cu adresa de Youtube.
Am fost vadit contrariat si am verificat informatia si, din nefericire, era adevarata.
Nu stiu cine-mi cauta-n coarne insa stiu ca exact dupa ce am aparut la postul tv eMM pe Facebook s-a nascocit un profil fals, ADE VERESCU.
Profil fals, care, exact cum am anticipat intr-un articol atasat acestor randuri, degeaba are poza de femeie cu sani ok ca e de barbat.


Rezulta asta chiar dintr-o postare in care recunoaste ca s-a oprit pe marginea drumuri sa urineze, fapt pe care „doamna” ce-a incercat sa ma moralizeze pe mine nu cred ca l-ar face.
Insa, nu ca pe nu le scapa si pe ele, sau ca lupii moralisti nu arunca degeaba cu pietre!
Dar asta e alta tema de discutie!
Revenind, madama cu profil fals a insinuat ca face „pentru tara”, adicatalea „salveaza” articolele mele de la un iminent nou atac informatic asupra ziarelor mele.
FARA sa aiba vreo dovada in acest sens – articolele sunt tot la mine, eu nu mi-am schimbat discursul – madama ce se usureaza barbateste pe marginea drumului a starnit impotriva mea o seahta de nimurici, oameni ascunsi dupa identitati false, degete murdare si tastaturi.
Am redat in articolul de mai jos discutiile purtate si cu ea, dar si cu o eminenta aparuta ca din senin pe la Partidul Noua Dreapta.
Nu a avut curajul, demnitatea si bunul simt sa se intalneasca cu mine.
Oricum, punctele mele de vedere nu s-ar fi schimbat, nu pentru ca as fi greu de cap sau nereceptiv la nou, ci penru ca nu dau voie nimanui sa-mi spuna ce am voie sa fac pe pamant si ce nu, adica unde sa colaborez sau nu.
Asadar, un profil cu vaditul scop de a ma denigra pe mine, un profil cum nu a existat in sprijinul meu cand infruntam singur sisteme diferite.
Un profil si-o voce ce se vrea etalon, o voce in gloata care ridica usor piatra, inca de pe vremea lui Hristos!
Un profil demn si capabil numai de mizerii, pentru ca oameni ca cel ascuns dupa decolteul madamei cu fata de MILF nu sunt capabili sa-si faca ordine nici macar in propria viata, insa-n virtutea a nu stiu ce isi rezerva dreptul de a spune altora ce au voie sau nu sa faca.
Au crezut ca daca vor trece la un atac la baioneta impotriva mea ma vor determina fie pe mine sa plec de la tv – de parca eu n-as avea dreptul sa-mi fac onest meseria, sa-mi castig banii cinstit si sa-mi pot creste copilul – ori ii vor determina pe cei de la eMM sa rezilieze contractul cu mine.
Un contract ce poate sta la baza unui manual de jurnalism si a unui exemplu despre cum sa-ti aperi liberattea de exprimare, un crez cu care am castigat pana si la CEDO, un crez de care ei n-au auzit si pe marginea caruia n-au scris niciun rand, tacand malc, rusinati, complice, mizeri si mici.
Asadar, daca in vechime vocile gloatei erau galagioase DAR LA VEDERE, in contact direct, acum exista disimulare, injunghieri pe la spate, ascunderi dupa identitati false, dupa tastaturi.
Din punct de vedere moral nu este o evolutie umana, ci o involutie, pentru ca acum musca si fug, se ascund, nemaiasumandu-si contactul si infruntarea cavalereasca.
S-avem pardon!

http://www.necenzuratmm.ro/politica/44391-cum-arata-adevarata-fata-a-noului-om-politica-via-noua-republica-a-lui-neamtu.html

https://www.facebook.com/profile.php?id=100006964122625&fref=ts

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020