UK Bookmakers

Baroul Maramures a decis ca avocatii pot incalca drepturile omului

Scris de IR Rosiianu. Posted in Edi(c)torial

A trebuit sa astept din data de 19 martie si pana acum pentru ca Baroul Maramures – acelasi care-i hartuieste si le incalca drepturile avocatilor din „Baroul BOTA” – sa-mi raspunda la o sesizare facuta nu impotriva avocatei Magda Cocuta ci despre modul in care acest avocat al partilor adverse intelege sa-si faca datoria.
Asa cum vedeti din adresa atasata acestor randuri AM punctat doar cateva aspecte, oferindu-mi disponibilitatea de a DEPUNE documente elocvente in acest sens.
Ei bine, NIMENI n-a binevoit sa ma asculte!iar daca am indraznit si I-am deranjat telefonic pe cei din Barou am aflat ca „am pus presiune”.


Altfel spus, daca ai curajul sa-ti apere drepturile si sa stai drept si necocosat impotriva lor… pui presiune.
Tot ce am facut a fost sa intreb CAND se intruneste Consiliul Baroului si de ce se tergiverseaza analizarea unor sesizari ale unor oameni care se considera nedreptatiti de prestatiile directe si indirecte ale unor avocati.
Ei bine, am fost socat sa vad ca mi se raspunde ca „avocatul nu poate fi supus niciunei restrictii”.
Oameni buni, ati scos un text dintr-un context si ati facut din el pretext!
Eu nu ii contest dreptul avocatei sa isi apere clientii, n-am facut asta si nici n-am sa indraznesc s-o fac!
Eu v-am sesizat faptul ca tocmai in exercitarea acestor drepturi mi le-a incalcat pe ale mele, ceea ce este cu totul si cu totul ata problema si alta situatie!
Eu mi-am aratat disponibilitatea sa comunicam si sa va demonstrez ca am dreptate si ca ea mi-a incalcat drepturile civile patrimoniale si nepatrimoniale si v-am cerut verificarea celor aratate de mine si cercetarea ei disciplinara, raportat tocmai la prevederile actelor care va statueaza meseria.
Ori, abia dupa ce am scris cateva articole cu durerea unui om sfidat de o institutie care fiinteaza nu numai pentru a le apara drepturile avocatilor, dar si pentru a-I indrepta si chiar pedepsi pe cei strambi.

N-ati facut-o nici in cazul avocatei nevasta de medic, avocat dovedit ca si-a tepuit un client.
N-o faceti acum nici in cazul dnei Cocuta, in dreptul careia v-am mai demonstrat odata ca forteaza limitele si intinderile meseriei pe care o practica.
Da, inteleg ca are drepturi si mai inteleg si faptul ca, in conformitate cu toate celelalte legi si dispozitii in vigoare, mai are si obligatii.
Ori NU, dle DECAN, in Baroul Maramures dvs personal si onoratii membri ai Consiliului atui batut deja in cuie faptul ca Nimeni n-are voie sa deranjeze un avocat, dar si ca avocatul poate face absolut orice, inclusiv sa depuna acte false, sa minta, sa jigneasca partea adversa, numai pentru a castiga cauza in care pledeaza.
Adica sa incalce cu seninatate drepturile tertilor, numai si numai pentru ca sa-si ia comisionul!
Felicitari!

PS

Si ca sa intelegeti ca nu sunt atat de prost pe cat par, asa cum va voi demonstra si in Contestatia pe care o voi face, va reamintesc doar faptul ca prin Decizia data DIRECT in sedinta de Consiliu ati incalcat tocmai prevederile Hotararii privind adoptarea  Statutului profesiei de avocatnr. 64/2011, care a fost publicata in Monitorul Oficial nr. 898 din 19 decembrie 2011.

Va reamintesc faptul ca Art. 271. Spune expres: „Comisia de disciplină a baroului judecă, în primă instanţă, în complet de 3 membri, abaterile disciplinare săvârşite de avocaţii înscrişi în cadrul acestuia,”
Art. 279.(1  Anchetarea abaterii disciplinare se va face cu celeritate.

(2)Cercetările se efectuează după convocarea în scris, prin scrisoare  recomandată cu confirmare de primire, a avocatului cercetat, trimisă la sediul său profesional. Convocarea se poate face şi prin înştiinţare în scris, printrun mijloc de comunicare ce asigură conservarea dovezii şi a datei la care sa făcut înştiinţarea, ori prin luarea la cunoştinţă prin semnătură.

(3) Cercetarea se efectuează numai după încunoştinţarea avocatului cu privire la obiectul anchetei disciplinare prin luarea la cunoştinţă a conţinutului plângerii ori al sesizării. Avocatul cercetat poate da explica scrise

5)În cursul cercetărilor, preşedintele U.N.B.R., decanul sau consilierul delegat va convoca în vederea ascultării persoana care a formulat plângerea, precum şi orice alte persoane ale căror declaraţii pot elucida cazul, va face verificări de înscrisuri şi va culege informaţii, prin mijloacele prevăzute de lege.

(6) După efectuarea cercetărilor, consilierul delegat întocmeşte un referat scris în care va consemna faptele, probele administrate,poziţia celui cercetat şi propunerea privind soluţionarea plângerii sau sesizării.

(7) Referatul astfel întocmit va fi înregistrat la secretariatul decanului baroului, respectiv al U.N.B.R., în cel mult 30 de zile de la primirea

însărcinării.

PPS

Ori, va reamintesc dle DECAN si onorati membri ai acestui Consiliu CA IN CAZUL SESIZARII MELE NU ATI procedat asa, astfel incat ati dat o decizie care tot pe mine ma incrimineaza.

http://www.necenzuratmm.ro/editorial/44147-despre-coruptie-si-incalcarea-legii-in-baroul-maramures.html

http://www.necenzuratmm.ro/dezvaluiri/44152-la-fel-cum-se-acopera-mortii-cu-pamant-decanul-ion-blajan-isi-acopera-incompetenta-sau-neputinta-cu-hartii.html

http://www.necenzuratmm.ro/dezvaluiri/39854-scandal-in-lumea-justitiei-din-maramures.html

http://www.necenzuratmm.ro/administratie/43399-baroul-maramures-functioneaza-numai-de-frica-jurnalistilor.html

http://www.necenzuratmm.ro/dezvaluiri/44152-la-fel-cum-se-acopera-mortii-cu-pamant-decanul-ion-blajan-isi-acopera-incompetenta-sau-neputinta-cu-hartii.html

http://www.necenzuratmm.ro/editorial/43353-baroul-maramures-intre-coruptie-interese-si-incompetenta.html

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii   

+1 #1 aurel 06-07-2014 23:56
Chiar credeti ca aceasta grupare va ceda la o sau unele petitii?!!! NU Ei isi apara casta! Nepotismul si relatiile privilegiate, sunt prioritare.. Avocatii baroului paralel, dar singurul care are acte de infiintare conform cerintelor legii (casta acestor asa zisi aparatori - a fost desfiintata prin Legea 3/1948, art. 1) Nu au vrut sa se infiinteze din nou! legea 51/1955 este o lege de organizare si de exercitare a profesiei de avocat. Ei au transformat-o ]n lege de infiintare, fara nici un drept si in dispretul legii! Nu suporta faptul ca exista o structura paralele. Cred ca daca fac plangeri penale, vor indeparta concurenta. Se insala. Vor urma procese penale ce vor avea ca obiect DENUNTUL CA:LOMNIOS!
Citat
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020