UK Bookmakers

Despre CORUPTIE si incalcarea legii in Baroul Maramures

Scris de IR Rosiianu. Posted in Edi(c)torial

Sa-ti fie rusine, domnule decan Ion Blajan pentru ca refuzi sa fie anchetati avocatii suspecti de coruptie sau incompetenta din Maramures!

Mai vechea vorba romaneasca ce spune ca „corb la corb nu-si scoate ochii” se implineste cu fiece zi trecuta la Baroul Maramures, institutie deloc condusa de avocatul Ion Blajan, fost procuror comunist si coleg cu fostul procuror Magda Cocuta.


Ei bine, eu personal, inca din data de 19 martie am anuntat in scris ca mi s-a umplut paharul si ca nu mai pot asista impasibil la mizeriile la care sunt supus datorita deselor incalcari ale Legii Avocatilor si a Statutului Avocatilor de catre un personaj care, dupa cum spune gura lumii, nu intotdeauna are dreptate, ar fi batuta mai zilnic de sotul ei, si ca  pentru ca ar avea un copil care nu cu el ar fi fost facut in vremea junetii, ci cu un profesor-judecator, ca sa-si poata astfel termina facultatea, nu facultatile mintale.
Citez din acea adresa: „doresc sa va sesizez asupra comportamentului necorespunzator dovedit de dna avocat Magda Cocuta, atat in scris cat si prin pledoaria verbala in fata instantelor ca avocat al partilor adverse din procesele pe care le-am avut cu Mihaela Lese sau sotul acesteia, Doru Lese Brasoan.
    De la inceput va REamintesc faptul ca asupra unui astfel de comportament la limita legii v-am mai sesizat in cazul Magdei Cocuta si cu privire la modul in care intelege dansa sa aplice si sa respecte prevederile legii, insa atunci nu s-a vrut vederea adevarului semnalat de mine, conceptul de grup sau de casta fiind prioritar in fata dvs.
    Daca atunci nu am vrut sa sesizez institutiile superioare dvs si nici sa continui, acceptand cele sustinute de colegii dvs pentru ca nu au existat efecte grave directe asupra mea, DE DATA ACEASTA, tocmai din cauza efectelor extrem de grave pe care le are asupra mea, asupra familiei mele si asupra societatii mele un astfel de comportament al dnei avocat Magda Cocuta sa stiti ca nu am sa mai renunt.
    Consider si va voi demonstra ca Magda Cocuta A INCALCAT GRAV Codul Deontologic al Avocatilor din Uniunea Europeana, Cod adoptat in Sesiunea Plenara a CCBE din 28 octombrie 1988 si care a fost modificat in Sesiunile Plenare din 28 noiembrie 1998 si din 6 decembrie 2002. Si fac aici referire directa la capitolele „Increderea si integritatea morala”, „Interesul clientului” si „Informatii false sau susceptibil de a induce in eroare”.
    De asemenea, consider ca ea se mai face vinovata si de incalcarea flagranta a Legii 51/1995, a profesiei de avocat, lege republicata in 2011. Si fac aici referire directa macar la art 40.
    Arat explicit ca de la inceputul tuturor proceselor pe care le-am avut si inca le am cu cei doi soti Lese, Magda Cocuta n-a precupetit niciun efort pentru a ma denigra in scris si indeosebi verbal in fata instantei, ajungandu-se pana acolo incat, desi vorbim de procese civile, a incercat – si a si reusit sa influenteze RADICAL completele de judecata in mai multe dosare – batand moneda, fara nicio legatura cu obiectul dosarului respectiv, DAR SI FARA SA ADUCA DOVEZI IN ACEST SENS, pe asa zisele mele activitati infractionale, din trecut si prezent.
    A mers pana acolo incat - ca sa dau un prim exemplu, in Apelul facut in dosarul nr 3276/100/2012, in care parti sunt eu si Doru Lese Brasoan, apel facut in data de 19.08.2013 – pe pagina I a cerut ncici mai mult, nici mai putin decat ELIMINAREA DEFINITIVA A ZIARELOR MELE, o incalcare vadita a prevederilor Constitutiei Romaniei si a dreptului meu la libera exprimare.”
    Asadar, de atunci si pana acum, in afara de o CONVOCARE pentru data de 29.04.2014 facuta de av Calin Herta – DAR NUMAI DUPA CE EU AM SEMNALAT ca se trage de timp si ca este favorizata milf Cocuta – convocare careia nu i-am dat curs PENTRU CA nici avocatul insarcinat cu cercetarea nu si-a cerut scuze pentru ca n-a facut NIMIC, motiv pentru care am si solicitat schimbarea acestuia NU M-A MAI CONTACTAT IMENI!
Adicatalea, ghidandu-se dupa principiul „cainii latra, ursul merge mai departe” imbuibatii care iau banii justitiabililor si care nu dau doi bani pe drepturile acestora NU AU MAI FACUT NIMIC!
Pai, bai fratilor, voi sunteti stat in stat?
La fel au operat si in cazul avocatului EMIL BLAGA, care este reclamat la Barou maramures de trei persoane diferite.
Tac si in cazul acestui neserios si incompetent, poate si corup din cauza caruia fostul grefier sef de la Judecatoria Tg Lapus si-a platit cu locul de munca ajutorul.
E un caz asupra caruia vom reveni, ca sa intelegeti clar CUM inteleg avocatii sa faca bani din piatra seaca si sa NU tina cont de clienti si de problemele lor.
La fel tace baroul si in cazul lui madame Budulan, cea in dreptul careia s-a retinut clar faptul ca si-a tepuit un client.
Pai, mai, fostule procuror cand puii mei solutionati astea?
Au pentru voi legile sunt facute Numai pentru a fi incalcate?

PS
In urma materialelor mele jurnalistice si individul pe a carui carte de vizita scrie degeaba DECAN si-a umplut de nenumarate ori buzunarele, ca si nevasta fostului presedinte al Tribunalului, Mihai Cerneanu, avocati carora le-am oferit probe covarsitoare cu ajutorul carora au castigat procese bine platite!

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020