UK Bookmakers

Curvasaria PC si nasterea USD Maramures

Scris de IR Rosiianu. Posted in Edi(c)torial

Intr-o atmosfera specific romaneasca, in care presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea s-a vazut nevoit sa se intretina cu presa peste limita legala a timpului si a bun simtului, asa au inceput preparativele semnarii aliantei electorale USD Maramures.
Gabi Zetea si-a pus tarana-n cap de mai multe ori, la fel si Emil Ambrus, presedintele UNPR Maramures.
Cand au venit intr-un tarziu, ca si cum nu ei ar fi ntarziat si nu s-ar fi intamplat absolute nimic, liderii PC n-au avut macar bunul simt sa-si ceara scuze pentru consumarea zadarnica a timpului celor prezenti.

Ei, formatiunea aia mica, de 1%, vorba lui Crin Antonescu - care nu de buni i-a pus la cosul politicii – s-au impaunat de nu-si mai incapeau in piele, tot ei ticsind sala cu simpatizanti, ca sa vada lumea ce mari si multi sunt ei astia micii.
Si ca sa le intelegeti mai bine micimea si perversitatea – n-am zis perversiunea! -
profitand de faptul ca are-n zona singurul presedinte de Consiliu Judetean din partid, pe al nostru Zamfir Ciceu, pentru a-si putea deconta-n tihna banii cheltuiti de la bugetul statului si nu de la partid, presedintele PC Romania, Daniel Constantin a nascocit cu nastrusnicie o sedinta de lucru cu agricultorii locului.
A fost fain, sedinta s-a tinut la Teatrul Municipal, adica-ntr-un mediu clar propice agriculturii!
Oricum, revenind la olile noastre (politice!) azi s-a semnat tarasenia si in Maramures, astfel devenind al doilea judet din tara in care s-a batut in cuie ceva ce ameninta subtil sa preia si guvernarea.
Primii au fost cei din Giurgiu, acum suntem noi, un judet in care Daniel Constantin n-a putut sa ne spuna cand se va canta prohodul.
Noi avem justificate semne de intrebare in acest sens pentru ca PC-ul nostru a mai fost langa PSD si i-a tradat, apoi si-au luat cu seninatate limba-n gura cu liberalii, pentru ca acum, proaspat dusati si dedati la guvernare sa se strecoare-n baldachinul politic al PSD si sa sustina ca nu-s curve ca si politica, ba chiar ca sunt oameni de bine, care numai de binele tarii sufera.
Pana una alta, cu cei 400 de PC-isti din mahalaua locala politica e siguuuur ca nu se face primavera!

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020