UK Bookmakers

De la „Anotimpurile” lui Vivaldi la cele ale lui Chereches

Scris de IR Rosiianu. Posted in Edi(c)torial

Marcat de faptul ca si-a conturat personalitatea inca din frageda pruncie intre bibileala mamei si lumea pestrita si cu parfum interlop a urbei noastre, beizadeaua cocotata (inca) in fruntea bucatelor autohtone incepe sa se incurce-n propriul paienjenis.
Noi, ca niste cetateni onesti ce suntem, ii spunem mereu unde face gafe si cam de unde I se va trage pana la urma (in)fundatura.

In atari conditiuni va zicem ca scolitul nostru vienez minte chiar si in Cv, pentru ca nu ai cum sa absolvi in paralel cursurile a doua facultati, una la zi in Bucuresti si alta la… Viena.
Astfel, acolo, la Viena, fiul celui care abia a scapat de doua dosare penale din care rezulta ca sume grele au ajuns - chiar si la VIENA – in conturile acestuia, a auzit acolo de… Vivaldi.
Fiul celor care n-au avut niciodata o afacere privata, deci a celor acre niciodata nu si-au dovedit competenta manageriala, cum nu a gasit valutisti ca sa se inhaite a mers pe Opera.
Din plictiseala a facut-o, poate si pentru ca s-a imbalosat la vederea catorva doamne mai de soi care urcau cu elegant scarile, nu ca cele din zona lui natala.
Astfel, dupa ce-a descoperit ca daca „te dai” cu Vivaldi – nu stia inca faptul ca Vivaldi e compozitor si nu parfum vandut de cei cu care se inhaita prin parcari -  poti parea intelectual, omul nostrum s-a decis sa… compuna si el ceva.
Inspirat, gestionat si smintit mereu din umbra de Cristian Anghel, Claudiu Florescu, Doru Dancus, Ilie „ILNIK” si senatorul CICI de la „Sistem”, s-a hotarat ca (si) prin aceasta firma sa aduca orice are vreun instrument in mana.
Neintelegand nimic din maretia lui Vivaldi si din genul muzical pe care acesta l-a innobilat, al nostru edil cotat din tate partile de DNA a retinut numai faptul ca Vivaldi a avut EL… patru anotimpuri.
Astfel, dupa ce s-a vazut inscaunat la Primaria Baia Mare, dar dovedind totodata ca nu are cu adevarat scaun la cap si-a propus sa isi faca propria jucarie, adica sa aiba… propriile anotimpuri.
Zis si facut!
Primul pas a constat in a se dezice – in stilul déjà caracteristic – de Cristian Anghel, chiar daca anuntase in prealabil in cele patru zari ca acesta ii este model in administratie.
Acum, cand si el e cotat de acelasi DNA si pentru cam aceleasi fapte, ne dam seama ca omul nostru n-a ratacit prea mult!
Revenind, daca un rege are Sceptru si Coroana, ca simboluri ale puterii absolute, al nostru edil acuzat candva ca s-a drogat in cimitir si ca n-a platit piatra funerara a tatalui sau a transformat Consiliul Local Baia Mare in Sceptru si Bugetul in Coroana.
Astfel ne-am trezit ca avem „Primavara baimareana”, „Vara baimareana”, „Toamna baimareana” si „Iarna baimareana”.
Tot astfel beizadeaua si-a vazut visul implinit, adica a devenit propriul sau Vivaldi!
Cum dupa note nu stie sa cante sau sa interpreteze ceva, asa cum va vom demonstra curand, el a aratat ca stie sa cante dupa… bani.
Ca curvele!
Si bani multi, nu gluma!

PS
La Vivaldi te relaxezi ascultand „Anotimpurile”, la cele ale lui Cereches te enervezi cand vezi de cata destrabalare e vorba.
Si inca pe bani grei publici!

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii   

0 #2 Baimareanu 29-05-2014 07:59
Bravo, d-le Rosianu, spune-ti sa stie lumea cine este Marele Imperator, dar mai scrieti si de nemernicii din jurul sau care il jumulesc, gen Floresco, Ceascai , etc
Citat
0 #1 pop vasile 27-05-2014 12:04
N-o fost in stare sa puna faianta macar la unul din cele doua stranduri,sau sa refaca vre-o baza sportiva,dar aduce tot felul de ratati sa cante pe la aceste "baimarene"'.Va i de steaua lui.E ca o pereche de slapi chinezesti.
Citat
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020