UK Bookmakers

Catalin, Vox populi, Vox Dei… degeaba!

Scris de IR Rosiianu. Posted in Edi(c)torial

Eu am bagat de seama asta, insa nu stiu daca si voua v-a sarit in ochi faptul ca in ultima vreme nenea (o)primasul nostru merge pe burta rau de totului.
De cand cei de la Romaltyn i-au deschis mandrete de procese, de cand noi am scris – unii dintre voi nu ne-ati dat crezare - si dupa ce baietii cu ochii albastri au venit apoi si l-au luat la intrebari pe „dumnezeul” baimarean, Catalin Cereches e in stand by.
Adicatalea nu se mai ofusca din orice, nu mai face pe Mihai Viteazul in sedintele de Consiliul Local, nu se mai excita la televiziunile aservite, nu mai paraste pe nimeni in Ungaria, nu mai f…e pe mama lui.
Mai mult chiar, intr-un interviu acordat colegilor de la „Gazeta de Maramures”, vorbind despre impliniri si neimpliniri, n-a scos o soapta despre Romaltyn-ul pe care a inceput sa-l atace furibund dupa ce nu i-au iesit pasii de dans si dupa ce primas data, deci inaintea lui Dolha, el a facut o conferinta de sustinere.

Noi si cei de la ZiarMM am aratat ilegalitatea HCL-urilor din povestea cu Romaltyn, in timp ce presa aservita ne rastignea prin pietele publice, pe gratis, pe baza efectului de turma.
Asadar, dupa ce si-a luat ilegal pana si avocat – am aratat de ce nu are voie sa-si angajeze pe bani publici – al nostru (o)primas s-a incapatanat sa dea cu parul, sa improaste cu noroi, sa arate cu degetul, sa se manifeste ca un descreierat caruia nu-i pasa de nimic.
De altfel, in timp ce Romania se chinuie sa-si atraga investitori, huliganul de ieri s-a apucat sa-i goneasca pe ai nostri.
Revenind, dupa ce si-a tras avocat cu staif Cereches al nostru s-a imblanzit din senin.
Acum se ascunde dupa… interesul public.
L-am vazut la finele saptamanii trecute spasit, intr-o emisiune la eMM – post care e al lui, dar prin interpusi – cum zicea ca nu e dupa el sau dupa consilieri, ci dupa cum zic cetatenii.
Apoi mi-am amintit ca strangea semnaturi de la cei din zona Meda, zona care, paradoxal, taman datorita activitatii Romaltyn, atunci Aurul nu mai are praf si pulbere in ochi, gura si-n case, ci spatii verzi.
Apoi mi-am amintit de faptul ca mai acum doua saptamani, logic ca tot la eMM, reprezentantii catorva asociatii ale oamenilor cu dizabilitati, adica din cei care capata bani de la bugetul lui Cereches se excitau la tv ca pe ei nimeni nu i-a intrebat nimic in cazul Romaltyn.
Se cuvine sa spunem aci ca sula n-are de-a face cu Prefectura decat daca te cheama Vasile Tatar si daca dupa ce ai mancat pita de la Romaltyn dai cu pietre, ca si ecologistul asta ratat.
Si, paradoxal, n-am cum sa nu spun ca si laba asta de miting cu Asociatia Euroarmonia (?!) e tot facatura lui catalin.
Adica a celui care, de-acum sfatuit de avocati sa-si pileasca dintii si limba se ascunde dupa vocea poporului.
Ma rog, o alta jalnica disimulare!
Pentru ca daca inseamna cu adevarat ceva „Vox populi, Vox Dei!”, in versiunea baimareana e cam asa: vox papulii Cataline!
Bineinteles ca degeaba, dupa cate ilegalitati ai facut si dupa cate antepronuntari is!Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020