UK Bookmakers

Tradare nationala in Consiliul Local Baia Mare

Posted in Edi(c)torial

In stilul de „arhanghel al luminii”, galagiosul primar care isi reduce fara scrupule adversarii la tacere, cel pentru care sangele lui Hristos e alb a facut iar spectacol infantil la ultima sedinta de Consiliu Local.
Frizand ridicolul si voind sa para sigur pe el si neafectat de suturile luate-n cur de la procurorii DNA si apoi de la cei de la Curtea de Conturi, beizadeaua unei mame care curand va fi acuzata de fals si uz de fals si malpraxis a cerut sa i se dea dreptul de a-si angaja un avocat… de mediu.

Spre stupefactia mea, ca si-n „corul ortacilor”, consilierii au votat in unanimitate.
Astfel reconfirmand ceea ce am zis noi, ca NIMENI nu cunoaste legile intre juristii primariei si aproape nimeni dintre consilieri.
Cand am aratat asta prima data, s-au suparat.
Ei bine, revenind cumva, va spunem ca-n vastul lor lachelism niciunul din cei prezenti nu l-au tras de mana pe edil si sa-i spuna ca e vorba de un proces de contencios administrativ, pentru ca cei de la Romaltyn contesta de fapt o Hotarare de Consiliu.
Asadar, nu era de nevoie de un avocat de „mediu”, specie care, de altfel, nici nu exista.
Eventual avocat specializat in probleme de mediu, dar aia e cu totul si cu totul alta mancare de peste.
Ca sa dea gravitate momentului, fiul celui care a fost anchetat cand era in viata pentru deturnarea unor sume imense de la Directia Silvica Maramures a anuntat ca va sesiza Guvernul Maghiar asupra faptului ca Guvernul Romaniei a autorizat Romaltyn.
Poftim?!
Adica dupa ce a jurat pe Constitutia Romaniei, beizadeaua care si-a bagat unchiul in puscarie ca sa scape el basma curata vrea acum ca tot prin tradare sa bage in puscarie Statul Roman?!
Mai grav mi se pare ca a doua zi, dupa cum am aratat noi, presa locala lichelizata a anuntat cu surle si trambite tarasenia.
Si mai grav insa mi se pare faptul ca vineri deja era tacere deplina in aceeasi presa, dovada ca (o)primasul le-a cerut sa inceteze, poate constientizand faptul ca iar a dat cu bota-n balta.
Cu bata, nu cu consilierul Bota, fost viceprimar oleaca de vreme!
E inutil sa mai subliniem ca-n vasta lor manipulare consilierii locali au votat mizeria si au aplaudat debvilitatile individului care nu numai ca nu se va putea salva pe el insusi si pe acolitii lui, dar nici macar propria mama nu si-o va putea scapa din ghearele legii.
Veti vedea!

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020