UK Bookmakers

HAI sa ii indreptam pe cei strambi de la eMM!

Posted in Edi(c)torial

Ca e „mare gradina lui Dumnezeu” stie toata lumea!

Dar ca sunt corupti, lingai si fara demnitate asa-zisii ziaristi de la „trustul eMM” stiam numai eu, altii doar banuind.
Ei bine, dupa ce Grigore „cel viteaz” a recunoscut in fata celor de la „Academia Catavencu” ca a scris la comanda, ca astfel s-a imbuibat, ca astfel a porcait, ca astfel a murdarit oameni si a denigrat, ei bine, „dasteptii de la eMM care trebuie sa-si salveze virginitatea” au dat iar cu bota-n balta.
Facandu-se ca ploua pe marginea pleiadei de acuze ce i se aduc finantatorului din umbra, ei scriu cu patos proletar ca nu s-au lasat cumparati.
Pai, cum puii mei vine asta?
Redactorul sef cu capul mare de atata lachelism si greu de cap din cauza banilor pe care propria odrasla i-a incasat constant de la beizadeaua catarata-n scaunul de primar a recunoscut ca a scris la comanda celui care NU este seful trustului.

Amu, uitand unde, cand si cum incepe si se incheie realitatea nesimtirii lor, ei se apuca si scriu, taman la „stirea zilei”, cum s-a ajuns aci, cica taman pentru ca nu s-au lasat cumparati de doua persoane din conducerea Romaltyn.
Corect zic ei, incorect zic eu!
Adicatalea DNA-ul vine si zice ca mirositi a curve, voi va dati virgine!
Nu are a face, ba, sula cu Prefectura!
Voi sunteti anatemizati amu, pentru ca v-ati anatemizat singuri.
Voi, daca tot l-ati luat pe Butuza la voi, ca sa vi-l aduca pe Dumnezeu pe bicicleta prin preajma, ar fi trebuit sa mai trageti si miros de smirna pe nas, nu si altceva, cum zicea lumea ca ar fi facut Catalin, cel care NU v-a finantat niciodata.
In atare conditiuni, ca-n noaptea nuntii, zic eu, cum puii mei sa iasa cearceaful patat de la o curva?
Cum dracului mai aveti nesimtirea sa va ridicati in picioare cand ar trebui sa va puneti cenusa-n cap?!
Cum dracului mai are Grigore curajul sa semneze un editorial la „sa-i indreptam pe cei strambi” cand el e mai stramb ca insusi arborele cotit?!
Si cum dracului voi, cei aflati sub conducerea lui Grigore „cel viteaz” puteti spune ca nici usturoi n-ati mancat si nici gura nu va miroase?!
Aaaa, ma scuzati, gura voastra miroase a altceva!

A KAKE!

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020