Italia va produce vaccinul rusesc Sputnik V

Scris de DN. Posted in Economie


Fondul rus de investiţii directe (RDIF) urmează să coopereze cu Adienne Pharma & Biotech din Elveţia, pentru producerea vaccinului Sputnik V în Italia, a declarat directorul executiv al RDIF, Kirill Dmitriev.
„Suntem în discuţii cu guvernul Italiei. Există multe regiuni entuziaste în ceea ce priveşte Sputnik V, care doresc să îl producă pe plan intern. Pentru prima dată cooperăm acum cu compania elveţiană Adienne Pharma & Biotech pentru producţia Sputnik V în Italia „, a declarat Dmitriev într-un interviu acordat canalului de televiziune italian Rai 3.
Mecanismul de fabricaţie va contribui la crearea de noi locuri de muncă şi va oferi Italiei posibilitatea de a controla produsul.Ce rată de eficacitate are vaccinul Sputnik V

Producţia Sputnik V în Italia ar putea începe încă din iunie. RDIF a anunţat că este în discuţii şi cu Germania şi Franţa.

Sputnik V, care are o rată de eficacitate raportată de 92% pentru prevenirea infecţiilor cu COVID-19, este un vaccin cu două doze, cu cerinţe de depozitare la rece mai mici decât cele produse de Pfizer şi Moderna și a fost autorizat pentru utilizare de urgenţă în cel puţin 20 de ţări.

https://www.descopera.ro/dnews/19668975-italia-va-produce-vaccinul-rusesc-sputnik-v

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2024