UK Bookmakers

Sprijin pentru respectarea legislației cu privire la acordarea sporului de 15% acordat salariului de bază pentru asistenții personali ai persoanelor cu dizabilități

Scris de IP. Posted in Economie


La întâlnirea Comisiei de Dialog Social a județului Maramureș a fost prezentat raportul de activitate în anul 2018, în care au fost discutate probleme de ordin economic, social, organizatoric, legislativ, sănătate, învățământ etc.
          Prefectul Vasile Moldovan a spus:” Ședințele s-au desfășurat în prezența majorității membrilor. Comisia are în componență 31 de membri titulari și supleanți (reprezentanți confederații sindicale reprezentative la nivel național, 10 reprezentanți confederații patronale și 14 reprezentanți autorități publice). Propunerile formulate de către partenerii de dialog au fost transmise la nivel central și local pentru rezolvarea problemelor ridicate de către reprezentanții sindicatelor”.
         Președintele Uniunii Sindicale Teritoriale ”Cartel-Alfa” filiala Maramureș, Florin Hossu a solicitat sprijin pentru aplicarea prevederilor Legii 153/2017, față de asistenții personali angajați care au dreptul la un spor 15% la salariul de bază pentru activitatea desfășurată de către asistenții personali ai persoanelor cu dizabilități, angajați de către unitățile administrativ-teritoriale, care în conformitate cu prevederile legale au dreptul de a beneficia la aceste sporuri.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020