UK Bookmakers

Guvernul României a mai alocat 15 milioane de lei pentru lucrările la Aeroportul Internațional Maramureș

Scris de CJMM. Posted in Economie


În ședința de Guvern de miercuri, 16 mai, Guvernul României a alocat județului Maramureș alți 15 milioane de lei pentru lucrările la Aeroportul Internațional. Suma totală primită într-un singur an de județul nostru, pentru plata în continuare a lucrărilor efectuate la Aeroportul Internațional ”Maramureș” a ajuns, în acest fel, la 75 de milioane de lei. De la începutul anului 2017 și până în prezent, doar pentru lucrările la Aeroportul din Maramureș au fost alocați, de către Guvernul României, peste 16 milioane de euro.
Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea a declarat că, în acest fel, își poate ține promisiunea făcută maramureșenilor în anul 2016, aceea de a nu folosi sursele proprii ale instituției județene pentru acest proiect. ”Am promis că nu vom folosi resursele proprii ale Consiliului Județean Maramureș în cazul acestui proiect și ne ținem de cuvânt. Avem nevoie de banii existenți în bugetul local pentru cofinanțarea altor proiecte europene, iar Guvernul Dancilă a înțeles și a dat un ajutor neprețuit județului nostru.

Același ajutor l-am primit, însă, și de la Guvernul Grindeanu și Guvernul Tudose, fapt pentru care doresc să le mulțumesc tuturor celor care arată interes pentru Maramureș”, a precizat șeful administrației județene.
După doi ani și jumătate de lucrări, Aeroportul Internațional ”Maramureș” va fi operațional în această vară, în prima fază urmând să fie reluate cursele interne. Potrivit președintelui Consiliului Județean Maramureș, operaționalizarea curselor internaționale este mai complicată, fapt pentru care va mai dura câteva luni până când maramureșenii vor putea ateriza direct în Tăuții Măgherăuș, din țările europene în care au ales să muncească sau pe care le vizitează. ”Suntem însă pe drumul cel bun și, de această dată, nimeni nu mai poate opri transformarea Aeroportului Maramureș într-un pol de dezvoltare a județului. Îi voi mulțumi în mod special vicepremierului României, Paul Stănescu, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, care a susținut acest proiect săptămâna trecută, în cadrul vizitei sale în județul nostru și care a promovat proiectul de hotărâre în Guvernul României, așa cum a promis”, a subliniat președintele Gabriel Zetea.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020