Sandu Tabarca: “Unii au ajuns la 8 luni de restante salariale! Nu avem ce sa facem pana la 14 februarie…”

Scris de Sima Horatiu. Posted in Economie


Antrenor secund la Rapid, Sandu Tabarca, a declarat ca boicotarea antrenamentului de marti din partea jucatorilor a venit in urma restantelor salariale pe care clubul le are fata de acestia, dar in niciun moment nu s-a pus problema de o eventuala greva.

Sunt mai multe personae care au asemenea restante uriase

“Stim la ce ne-am inhamat, iar situatia nu se linisteste. Pana la data de 14 februarie vom astepta, dar jucatorii au reactionat mai repede, pentru ca au de platit si ei datoriile pe care le au luna de luna. Au fost discutii, nu sub forma de greva, pentru ca in aceste conditii nu putem avansa, exista riscul ca unii jucatori sa se accidenteze… Traim in Romania si nu inteleg cum se poate ajunge la aceste restante de 8 luni de zile. Nu sunt singurul, mai sunt si alte persoane care sunt neplatite de atatea luni!”, a spus Sandu

De ceva vreme nu am mai vazut nici un conducator

“Cel mai corect ar fi sa se spuna adevarul, ori alba, ori neagra, iar de vina sunt legile care exista acum, care permit la ajungerea in astfel de situatii. Pe noi ne intereseaza ca pe partea sportiva sa ne continuam activitatea, dar de ceva vreme nu i-am mai vazut pe conducatori. Aceasta perioada de incertitudine ucide pe interior si nu ne este bine.
Oamenii care au ramas sunt extrem de valorosi si nu stau pentru bani, cum se practica in alte parti, dar nici asa nu se poate. Pana la urma este un act de profit care se urmareste de pe urma acestor oameni, dar tot legile sunt de vina“, a declarat Sandu Tabarca, in emisiunea “Fluier final”.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2024