Ioan Boja a incendiat o casa de doua ori ca sa incaseze fara drept 20.000 euro asigurare de la BCR Asigurari

Scris de IR Rosiianu. Posted in Economie


Dupa ce si-a lasat verisorul fara casa, Ioan Boja le-a cerut mai multor oameni s-o incendieze. Pana la urma a angajat ucraineni sau a incendiat-o singur. El a primit ilegal de la BCR Asigurari Satu Mare suma de 20.000 de euro ca despagubiri. Politia Municipiului Satu Mare investigheaza – incet - cele doua incendieri, in doua dosare penale. Nu-i nimic, anuntam Inspectoratul General al Politiei Romane si o sa vedeti ce repede se vor misca adormitii sau coruptii!

Da, asa poate incepe o poveste absolut terifianta despre un om care a pangarit conceptul de mijlocitor intre Om si Dumnezeu!
Cel care trebuia sa fie pastor de suflete s-a transformat in culegator de portofele si in loc sa ii intoarca pe semeni cu fata catre Dumnezeu i-a facut pe acestia sa se ridice impotriva Lui.

Verisorul bun de muls si prostit

Ardelean Danut Vasile a avut ghinionul sa se nasca verisor dulce, verisor primar cu preotul Ioan Boja.
Daca-i urmariti declaratia video cutremuratoare pe care o aveti mai jos, dupa ce noi am postat-o pe Youtube, veti intelege si pricepe aceasta stare.
Pe acesta, preotul verisor l-a „smenuit” la Banca Tiriac Satu Mare mai intai, in 2005, cand, dupa reteta stiuta si demonstrate déjà in materialele anterioare si anexate prezentului, Ioan Boja i-a „rezolvat” creditul cu pricina atunci, la foc automat, adica 40.000 de euro.
Din acestia, vorba ceea, partea leului, 20.000 i-a luat direct preotul Ioan Boja si restul de 20.000 i-au ramas… verisorului crestin.
Cred ca va este clar si logic faptul ca in sarcina acestuia a cazut  achitarea ratelor de rigoare, a dobanzilor si a comisioanelor.
Pentru obtinerea acestui credit, cum nu avea loc de munca – desi aducea masini din strainatate si le vindea – Danut Ardelean o fost rezolvat cu o… alta gaselnita a popii.
Astfel, cei doi au hotarat ca preotul sa figureze drept titular al creditului.
Pentru asta insa, in contrapartida, dar si cumva asiguratoriu pentru un preot fara Dumnezeu, desi Danut Ardelean platea ratele aferente, a incheiat cu preotul Ioan Boja un soi de contract de vanzare - cumparare pentru casa pe care el o detinea atunci pe bdul Lucian Blaga nr 289 din Satu Mare, casa soacrei.
Valoarea imobilului a fost trecuta in acte drept 53.500 de euro si, teoretic, dupa restituirea in intregime a creditului, cu toate cele dobanzi si comisioane platite – din care si popa si-a luat o parte buna – trebuia sa se revina automat la situatia initiala.
La data de 16.11.2007 insa, dupa ce preotul a rezolvat franciza, creditul cu pricina a fost refinantat la, ati ghicit, Volskbank.
Desi astfel s-a achitat creditul initial, preotul n-a mai onorat intelegerea initiala si, paradoxal, a gajat in favoarea numitului Erdei Octavian acea casa, astfel evacuindu-l pe Danut Ardelean cu tot cu familia sa din casa cu pricina.
S-a bazat atunci exact pe contractul „asiguratoriu” incheiat „de buna credinta” de Danut Ardelean.
Astfel, profitand de faptul ca era titular in acte, in schimbul unor ALTE sume de bani imprumutate de Ioan Boja de la Erdei Octavian, taman pentru a stinge acest litigiu, popa l-a gajat in favoarea ultimului.
In acest timp, pe verisorul lui dulce si pe neamurile lui, cel fara suflet le aruncase in strada.
Asta s-a intamplat in data de 28.05.2009, iar in ziua urmatoare, Boja Ioan, prin executorul judecatoresc Dorin Lazarescu l-a evacuat pe verisor si familia acestuia.
Din declaratia video a sotilor Pop rezulta ca popa era plecat din tara, se dadea ca nu stie ce se intampla.
Astfel, la cererea vasnicului executor Stefan Mok a schimbat yala, lasandu-l pe drumuri pe Danut Ardelean.
Mai mult, ii ceruse si lui Pop Ilie Marcel, celalalt verisor pacalit sa fie „martor” la nemernicie!

Popa a inselat BCR Asigurari si a luat 20.000 de euro

In stilul caracteristic, cel fara suflet a incheiat un contract de asigurare pe casa cu pricina la BCR Asigurari.
Logic, simtindu-se protejat de caracatita din justitia satmareana, popa le-a prezentat un Extras CF degrevat de sarcini acestora.
Deh, OCOT e chiar langa cladirea lui!
Astfel s-a incheiat contractual de asigurare cu BCR Asigurari in data de 24.02.2009, iar valoarea acestuia era de 110.000 euro.

Incendieri pentru despagubiri

Presat de datoria avuta la numitul Erdei Octavian preotul diabolic a pus la cale alte noi planuri identice.
Din actele ajunse la procurori rezulta cat se poate de clar faptul ca, in cursul aceluiasi an, dup ace i-a propus mai intai lui Marcel Pop sa-I incendieze casa cu pricina, contra sumei de 5.000 de euro, cica pentru ca sa-I dea inapoi o parte din suma déjà datorata.
Aveti video mai jos, declaratia acestuia de pe Youtube!
Exasperat cumva si preset din toate partile, preotul i-a propus lui Mihai Haidau acelasi lucru, dar de data aceasta ca sa-l IERTE pe Haidau de o anume datorie.
Acesta a refuzat si chiar a avut curajul sa declare asta in fata procurorilor, iar declaratia sa exista la dosarul cauzei, la pagina 91.
Tot lui Mihai Haidau popa disperat i-a cerut sa-I gaseasca ucraineni sau moldoveni dispusi sa faca asta si sa fuga apoi.
Iar Mihai haidau a declarat Si asta!
PARADOXAL sau nu, in data de 24.06.2009 respectivul imobil a luat foc prima data.
Din Procesul de Interventie al celor de la ISU Satu Mare rezulta ca s-a intervenit la ora 03:40, cand s-a constatat ca ardea acoperisul pe o suprafata de 120 mp, mobilierul dintr-o incapere, tavanul pe cca 16 mp, ca instalatia electrica era degradata, etc, deci o paguba de cca 10.000 de RON.
Focarul s-a stabilit a fi intr-un birou, ma rog, sediu de firma, pompierii constatand EXPRES faptul ca FOCUL A FOST PUS intentionat.
Paradoxal, desi primul focar a fost stins si izolat, in aceeasi zi de 24.06.2009, la ora 18:50 s-a mai inregistrat un apel la 112, ISU Somes Satu Mare.
Poate pentru ca popa a constatat ca nu erau indeajuns de mari pagubele!
Deci, au venit iar pompierii, acoperisul ardea iar, desi fusese stins, bla-bla-bla!
Alta paguba, una estimate de pompieri la cca 3.000 RON.
De data asta focarul a fost identificat direct pe acoperis!
Si de data asta pompierii au tras concluzia ca focul a fost pus intentionat!
Si asta, atentie, DESI AFARA PLOUA BINE, dupa cum rezulta din declaratia unui ofiter caruia ii pastram anonimatul, insa numele si declaratia acestuia exista la dosarul procurorilor!
Cele doua „incendii” fac obiectul a doua dosare penale la Politia Municipiului Satu Mare.
Primul are nr 2678/P/2009, al doilea nr 2620/P/2009.
Noi NU suntem DOAR mirati de aceasta miscare de melc in ancheta facuta impotriva cuiva ce-si etala zilnic inaltele relatii.
Ne mira faptul ca desi ulterior primuia, al doilea dosar are un nr mai mic decat primul.

20.000 de euro nemeritati

Cu toate ca imobilul respective era DEJA gajat in favoarea lui Erdei Octavian pentru suma de 60.000 de euro, cu relatiile sale sus puse al nostrum raspopit a reusit sa incaseze suma de 20.000 de euro de la BCR Asigurari Satu Mare.
NOI vom cere BCR ROMANIA sa se indrepte impotriva preotului Ioan Boja cu aceasta suma, impotriva angajatilor care s-au lasat pacaliti, si sa demareze demersurile pentru recuperarea sumelor necesare.
Deocamdata cercetarile sunt continuate de Parchetul de pe langa Judecatoria Satu Mare, catre care s-a disjuns cauza si s-a dispus continuarea cercetarilor.


https://www.youtube.com/watch?v=K-pVflWj2nY
https://www.youtube.com/watch?v=DjvA1xx82LM
https://www.youtube.com/watch?v=Lc-TcS10VwU


Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020