UK Bookmakers

Canada din Baia Mare

Scris de Vasile Tivadar. Posted in Economie


AXXIS este numele unui prim complex sportiv de sală care la vremea lui era un reper în centrul ascuns al urbei. Dar cum românii imită şi fac toţi ce iniţial merge,iată că supralicitarea prin ofertă multiplă a unui serviciu duce la sufocarea lui.

Aşa şi numărul mare de săli de forţă, fitness, la numărul mereu în scădere al unui oraş cu economie redusă duce la închiderea rând pe rând a acestei activităţi benefice dar insuficient susţinută de autorităţi. În această situaţie afacerea ori se prăbuşeşte ori se metamorfozează în altceva .
Hrana şi locuinţele sunt indispensabile cetăţeanului. Cum de hrană scumpă şi proastă nu ducem lipsă, locuinţele sunt dezvoltate dar puterea de acumulare precum şi finanţarea acetora este la genunchiul broaştei. Totuşi viitoarele familii şi viitorii oameni de afaceri prosperi, trebuie să aibă în ce alege când e vorba de o locuinţă. Clădirile ţigăneşti, gen palate cu tot felul de utilităţi inutile s-au dovedit nerentabile. Lumea se orientează spre spaţii cochete cu mult confort şi uşor de întreţinut. Soluţiile par a veni de peste ocean.


Canada este o ţară similară cu România din punt de vedere al climei temperat continentale. Aşa că locuinţele canadienilor gândite la standardele mileniului trei , vin ca o mănuşă pentru români. Pentru aceste construcţii sunt necesare credite, proiecte şi mână de lucru. Un om de afaceri cu fler, le –a găsit pe toate condiţiile la pachet şi s-a decis să aducă în Baia Mare o insulă de arhitectură canadiană.
Aşa că de câteva zile fostul ce complex de sănătate AXXIS este în plină transformare arhitectonică. Proiectul ambiţios şi deosebit a fost botezat AXXIS RESIDENCE. Va cuprinde garsoniere, apartamente cu 2-3 camere precum şi pent house .Toamna lui 2014 va oferi în condiţii speciale locuinţe în acest complex rezidenţial public

 

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020