UK Bookmakers

„Mortul lui Dragnea” a denunțat-o și pe Carmen Dan cu privire la un mecanism de înstărire a unor subalterni prin facilitarea de sporuri salariale

Scris de Cătălin Lupășteanu. Posted in Dezvaluiri


Romică Părpălea, cunoscut drept „mortul lui Dragnea”, a spus că a făcut o plângere penală pe numele ministrului de Interne, Carmen Dan, legat de pretinse fapte de corupție, pe care aceasta le-ar fi comis pe vremea când era prefect al județului Teleorman.

„I-am făcut o plângere penală doamnei Carmen Dan, cu probe.

Dumneaei vine să ne dea lecții de corectitudine. Ea lucrează acum împotriva mea și  a unor persoane ca să ne găsească cu ceva, dar tot ea ar trebui să se gândească la miliardele de lei date celor din aparatul propriu în perioada în care era prefect de Teleorman.Să vă spun un singur lucru, dacă vă uitați pe declarațiile de avere ale consilierilor juridici, ale celor din aparatul de control al Prefectului, veți vedea miliarde încasate din bugetul statului, din banul meu și al statului.

Acești oameni i-a plantat aproape la fiecare primărie din județul Teleorman pentru a beneficia pe Legea 10 de anumite sporuri, până la 50 la sută din salariu. Atunci au făcut debandadă și fraude foarte mari în bugetul de stat.

Doamna Dan atunci era cea care verifica legalitatea documentelor în județul Teleorman și din declarația unui primar am înțeles că ar fi mers și la ea niște sume de bani, deoarece aceste persoane au fost încadrate pe legea zece la Consiliile locale din mai multe localități”, s-a spovedit bărbatul înainte de a da ochii cu procurorii.
Dosarele Teleorman

Denunțătorul a explicat la ieșire din DNA că există mai multe dosare, unul privind denunțul în cazul Tel Drum, altul privind denunțul în cazul ministrului Carmen Dan dar și un dosar în care sunt vizate alte persoane.

În cazul ministrului Carmen Dan, Părpălea spune că este foarte posibil ca la ea dosarul să conducă spre infracțiuni de luare de mită sau chiar trafic de influență și abuz în serviciu, iar în general faptele sunt de corupție.

Întrebat dacă și fiul lui Dragnea este vizat acesta nu a dorit să comenteze arătând că procurorii trebuie să dea astfel de răspunsuri.

El a reamintit despre licitația pentru privatizarea Tel Drum că cel care a cumpărat compania nu ar fi avut banii necesari cumpărării la licitație.

„Sunt fapte de corupție și la domnul Dragnea.

În momentul în care domnul Dragnea a semnat o privatizare fiind președintele CJ, imaginați-vă că o firmă foarte puternică la nivel național, să poți să o privatizezi, să o oferi mai bine zis unui prieten apropiat, să nu ai bani nici să plătești banii pentru care ai câștigat licitația.

A fost o perioadă în care s-au plătit în rate această licitație, iar mai mult, banii publici de la «casa de copii Teleorman»”, s-a confesat Părpălea la ieșire.

Acesta spune că toate susținerile sale au acoperire în realitate și sunt sprijinite și de cunoștințele altor martori precum și de numeroase înscrisuri.
„Mortul lui Dragnea” trăiește și sprijină DNA

La ieșirea din Direcție Părpălea a spus că procurorii DNA sunt profesioniști, că analizează sesizările sale și că înțelege acum „de ce domnul Dragnea și domnul Tăriceanu insistă cu Legile Justiției”.

„Dumnealui nu are decât o singură variantă. Cum propusese prin ordonanța 13, că toate faptele care au fost făcute până la 18 ianuarie 2017, în afară de violențe, crime sau altceva, s fie amnistiate. Altfel nu cred că va scăpa curat pentru că a încălcat Legea”, spune bărbatul

El spune că atacurile asupra DNA din ultima vreme nu reprezintă o problemă pentru el și cei care îl susțin și este de părere că procurorii vor cerceta amănunțit cele reclamate.

„Cu toate că este atacată această instituție, cred eu că pentru oamenii simpli nu are nicio problemă, nu este nicio problemă pentru noi, și cred că va face lumină și va putea să cerceteze aceste fapte și dacă se găsesc vinovați să îi trimită în judecată ca să răspundă pentru faptele lor”, a conchis denunțătorul din dosarul Referendumul.

https://www.libertatea.ro/ultima-ora/denuntatorul-lui-dragnea-o-denunta-si-pe-carmen-dan-privind-pretinse-fapte-de-coruptie-2007905

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020