16 lucruri pe care nu le ştiai despre bradul de Crăciun

Scris de Enache. Posted in Cultura


Bradul de Crăciun este întotdeauna decorat cu creativitate şi entuziasm în fiecare an, de Crăciun. Dar există multe lucruri pe care oamenii nu le ştiu despre bradul de Crăciun. Care sunt acestea?

1. Un brad natural de Crăciun are nevoie de mai mult de 15 ani să crească. Acesta este apoi vândut în piaţă înainte de sărbătoarea Crăciunului.

2. Mai mult de trei miliarde de brazi artificiali de Crăciun sunt vânduţi în fiecare an în America şi Marea Britanie.

3. Cel mai tradiţional brad de Crăciun este molidul din Norvegia. Dar acesta nu rămâne la fel din cauza temperaturii reci din timpul Crăciunului.

4. Primul brad de Crăciun care a fost decorat vreodată a fost la Riga, în 1510. După aceea, trendul de a decora bradul s-a răspândit peste tot în lume.

5. Mai mult de 60% din oamenii din America aleg molidul negreu şi bradul Douglas ca brad de Crăciun. Oamenii din Marea Britanie aleg molidul de Norvegia şi bradul cu ace argintii pentru festivalul Crăciunului.

6. Când oamenii decorează bradul cu coşuri cu fructe şi conuri de pin, acestea descriu generozitatea şi rodnicia pentru alţii.

7. Când oamenii decorează bradul de Crăciun cu Moş Crăciun, se descrie bunăvoinţa, care aduce festivalul Crăciunului. Iar inima descrie iubirea adevărată pentru Dumnezeu.

8. Mai mult de 100.000 de persoane sunt angajate part-time sau full time în industria pentru bradul de Crăciun.

9. În America, există mai mult de 4000 de programe de reciclare a brazilor, bune pentru conservarea mediului înconjurător.

10. Brazii tradiţionali de Crăciun pot elimina polenul şi praful din aer. Aceştia ajută la purificarea aerului în timpul Crăciunului în casa ta.

11. Vânzarea bradului de Crăciun a început în anul 1850, în America.

12. Pinul alb şi pinul Scotch sunt cei mai populari brazi de Crăciun. Bradul Noble este, de asemenea, o alegere populară pentru bradul de Crăciun.

13. Primul brad artificial a fost fabricat în Germania. Bradul a fost făcut din pene de gâscă şi a fost vopsit în culoarea verde pentru a-i da efectul de brad de Crăciun.

14. Actualii brazi artificiali sunt realizat din material plastic PVC. Aspectul de brad este destul de realist.

15. Multe mall-uri din SUA atârnă bradul de Crăciun cu susul în jos. Ei fac acest lucru din economie de spaţiu.

16. Brazii de Crăciun care sunt acum disponibili vin deja cu luminiţe şi zăpadă, aceştia mai trebuie doar decoraţi.

http://www.apropo.ro/life-style/16-lucruri-pe-care-nu-le-stiai-despre-bradul-de-craciun-11705135?utm_source=newsletter&utm_medium=email_Apropo.ro&utm_term=articol&utm_campaign=16+lucruri+pe+care+nu+le+stiai+despre+bradul+de+Craciun&utm_term=

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2022