Mărturii din LUMEA DE DINCOLO. Poveştile emoţionale ale oamenilor care au păcălit moartea

Scris de Filip Stan. Posted in Cultura


Experienţele de moarte clinică sau cele de a reveni la viaţă după ce au murit sunt cunoscute în România, însă ele par şi mai emoţionante atunci când sunt povestite de cei care au trecut prin acestea. Săptămâna aceasta o veste avea să şocheze opinia publică. Într-o localitate din România, un om a înviat din morţi după şapte zile.

Povestea lui Ilie Dobre a făcut senzaţie în România, în 1992. Pe 20 ianuarie, olteanul de 37 de ani murea pe patul de acasă, după o ciroză hepatică şi mai multe săptămâni petrecute prin spitale. După şapte zile, pe 27 ianuarie, când rudele se pregăteau să îl înmormânteze creştineşte, bărbatul s-a trezit brusc şi a cerut apă.

Nimeni nu şi-a putut explica fenomenul şi cum Ilie Dobre s-a sculat din morţi. Cu toţii au luat-o drept o întâmplare stranie, poate o minune pe care le este greu încă să o desluşească. Astazi Ilie Dobre îţi duce traiul în Filiaşi, fără să fie convins pe deplin de ce i s-a întâmplat lui asta. Ştie doar că atunci când toţi îl credeau mort, Iisus l-a întors în lumea celor vii cu o misiune şi un dar.

Cazul olteanului nu este singurul de acest gen iar astăzi astfel de experiente sunt catalogate drept întoarceri din starea de moarte clinică. Totuşi, la graniţa dintre viaţă şi moarte, oamenii raportează trăiri extraordinare, viziuni despre viata de apoi si, în timp ce experientele lor şochează, ratiunea intreaba. Poate constiinţa trăi în afara corpului?

http://www.romaniatv.net/marturii-din-ghearele-mortii-povestile-emotionale-ale-oamenilor-care-au-inviat-video_114951.html

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2022