Antologiile revistei SINGUR

Scris de Ștefan Doru Dăncuș. Posted in Cultura


La 4 ani de la prima apariție a Antologiilor Revistei SINGUR, fenomen literar internațional al anului 2010, Editura SINGUR vă invită să participați la alte  2 antologii (de poezie şi de proză scurtă sau fragmente de roman), sub același generic și în aceleași condiții financiare.

Condiţii de participare:
1. Se primesc numai materiale culese pe calculator, cu diacritice, font Times New Roman, corp literă 12, spaţiere între rânduri de 1,5, format word.doc. Materialele nu vor depăşi 3 (trei) pagini format A4. Acestea vor fi trimise până la data de 30 ianuarie 2014 pe mail:Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau poştal, pe suport electronic (CD sau DVD) pe adresa: Editura SINGUR, O.P. 1, Ghișeu 3, C.P. 19, loc. Târgovişte, jud. Dâmboviţa. Apariţia celor două antologii, inclusiv expediţia volumelor către autori se va realiza (şi se va încheia) până la data de1 martie 2014.
2. Se vor ataşa o fotografie scanată în format jpg şi un scurt CV literar.
3. Autorii confirmați de Grupul Consultativ vor participa financiar la cheltuielile tipografice cu suma de 100 lei. Serviciile de prepress, corectura, taxele de expediţie poştală şi resursele necesare mediatizării vor fi suportate integral de Editura SINGUR, care editează aceste lucrări.
 Suma poate fi expediată în următoarele moduri:
 
Card Banca Transilvania:
Nume: BUMB GRIGORE MARINEL
Cod Swift: BTRLRO22DBA
Cont IBAN: RO 66 BTRL 01 601 201 P 945 81 XX - PENTRU LEI
 
Nume: BUMB GRIGORE MARINEL
Cod Swift: BTRLRO22DBA
Cont IBAN: RO 41 BTRL 016 042 01 P 94581 XX - PENTRU EURO
Banca Transilvania, Târgovişte
Jud. Dâmbovița
 
Plăţi externe (prin Western Union sau MoneyGram):
Nume: Grigore Marinel Bumb
CNP: 1680804244212
Loc. Târgovişte
Jud. Dâmboviţa
Vă rugăm să păstraţi chitanţele de la bănci sau oficii poştale de unde faceţi această plată şi să vă indicaţi adresa poştală exactă. Anunţaţi  efectuarea depunerii prin mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau telefon: 072-444.35.87.
Serviciile de prepress, corectura, taxele de expediţie poştală şi resursele necesare mediatizării vor fi suportate integral de Editura SINGUR, care editează aceste lucrări.

4. Fiecare autor va primi câte 5 (cinci) exemplare din antologia în care a apărut.
5. Antologiile vor beneficia de o intensă campanie de mediatizare pe mai multe site-uri culturale din ţară şi din străinătate, în diverse publicaţii on line din ţară şi din străinătate şi în diverse publicaţii tipărite. De asemenea, vor fi prezentate publicului cu ocazia unor întruniri culturale, cenacluri, tabere de creaţie etc. Autorii vor fi ţinuţi la curent în permanenţă cu stadiul mediatizării scrierilor lor.
Campania de mediatizare va fi făcută de Grup Media SINGUR.
6. Selecția și aprobarea autorilor va fi făcută de următorul Grup Consultativ:
Grigore Timoceanu
Eugen Evu
Ștefan Doru Dăncuș
7. Informaţii suplimentare: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ; telefon: 072-444.35.87

Director general Grup Media SINGUR,
Stefan Doru Dăncus

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2022