Anchetă la Teatrul Național București după distribuirea neautorizată a unei publicații de „propagandă”

Scris de DN. Posted in Ancheta


Ministrul Culturii Lucian Romașcanu anunță o anchetă internă la Teatrul Național București după distribuirea neautorizată în sala Studio a unei publicații.
„În urma celor sesizate public privind distribuirea unui ziar la sala Studio a TNB, conducerea ne-a informat că mâine va dispune o anchetă internă și va depune plângere la poliție pentru distribuție neautorizată de materiale în incinta TNB.
Nimeni din conducere nu a fost informat despre acest demers extrem de grav.

„O publicație naționalistă, revanșardă, rasistă și antieuropeană”

„Nu putem tolera ca o instituție-simbol de cultură a României (și nicio instituție a Ministerului Culturii) să devină spațiul de propagare a unor materiale private, indiferent de conținutul lor, cu atât mai mult a unor materiale care ar putea face propagandă unor interese străine României”, a transmis Ministrul Culturii, citat de Mediafax.


Deputatul USR Iulian Bulai anunța anterior că 500 de spectatori ai Teatrului Național București au găsit la Sala Studio câte un exemplar „dintr-o publicație naționalistă, revanșardă, rasistă și antieuropeană”, în deschiderea spectacolului.

https://www.descopera.ro/cultura/19996538-ancheta-la-teatrul-national-bucuresti-dupa-distribuirea-neautorizata-a-unei-publicatii-de-propaganda

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2022