Plângerile făcute de fosta soție a militarului criminal nu au fost soluționate. Verificări la Poliția din Titu

Scris de LB. Posted in Ancheta


Conducerea Inspectoratului de Poliție Dâmbovița a dispus verificări la Poliția din Titu, după ce plângerile făcute de fosta soție a militarului care și-a ucis iubita nu ar fi fost luate în seamă, deoarece nu au fost luate măsuri.
Fosta soție a lui Florin Oprea, militarul care și-a ucis iubita într-un coafor din Titu, susține că a sesizat de mai multe ori polițiștii după ce a fost bătută de bărbat. Conducerea IPJ Dâmbovița face acum cercetări pentru a afla de ce anchetatorii nu au luat măsuri, notează Mediafax.ro.
    „Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa a dispus efectuarea de verificări cu privire la aspectele sesizate în spaţiul public. Verificările sunt efectuate de poliţiştii Biroului Control Intern. În cazul în care vor fi constatate nereguli vor fi dispuse măsuri în conformitate cu prevederile legale în vigoare”, a declarat, pentru sursa citată, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, Alexandra Ciurea.



Potrivit polițiștilor, Alexandra Elena Marin, tânăra care a fost ucisă de militar, nu depusese nicio plângere împotriva bărbatului.

Florin Oprea a mai fost anchetat pentru loviri sau alte violențe, însă anchetatorii au dispus atunci neînceperea urmăririi penale.

    „În anul 2011, la Poliţia Oraşului Titu a fost înregistrat un dosar penal pe numele celui în cauză, pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere. S-au efectuat cercetări, părţile s-au împăcat. S-a dispus neînceperea urmăririi penale. Activităţile de cercetare penală s-au efectuat sub supravegherea şi coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari”, a afirmat Ciurea.

Tribunalul Militar a decis, miercuri, ca militarul Florin Oprea să fie arestat pentru 30 de zile, după ce și-a ucis iubita într-un coafor din localitatea Titu, județul Dâmbovița.

Potrivit Ministerului Apărării Naţionale, plutonierul Florin Oprea, specialist în grupa reparaţii şi conservare a Depozitului 129 Materiale Tehnice din subordinea Bazei 2 Logistice din Târgovişte, este angajat al M.Ap.N. din anul 2009, perioadă în care a avut un comportament normal, nefiind implicat în alte evenimente.

Bărbatul a trecut toate testările psihologice la care a fost supus conform normelor în vigoare. Ultima dintre aceste testări a fost efectuată în data de 19.10.2017, fiind declarat admis. Militarul este divorţat şi are 2 copii.

https://www.libertatea.ro/stiri/plangerile-facute-de-fosta-sotie-militarului-care-si-ucis-iubita-2119578

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2021