Care sunt semnele că partenerul te înşală

Scris de Simona Tudorache. Posted in Ancheta


Ai impresia că partenerul de viaţă de înşală, dar nu ai nicio dovadă concretă? Fii atentă la detalii! ,,Acestea depind foarte mult de la individ la individ. Pentru ca sunt bărbaţi care înşală de când se ştiu şi bărbaţi care o fac pentru prima dată. Putem spune că, din perspectivă psihologică, semnele depind de caracterul bărbatului, de experienţa lui de viaţă, dar şi de amantă, de cât de mult îl solicită aceasta’’, spune psihoterapeutul Constantin Cornea pentru CSID..

Iată care sunt, în opinia specialistului,  semnele după care îţi poţi da seama că partenerul te înşală!

Schimbarea imaginii. De obicei, un bărbat care intră într-o relaţie extraconjugală devine mai atent cu propria imagine .

Are mai multa grijă la felul în care se îmbracă, la parfumul pe care îl foloseşte, la greutatea corporală. Dacă remarcaţi dorinţa acestuia de a-şi schimba dramatic modul de viaţă în urmatoarele privinţe: (alimentaţie, sport, ieşiri cu prietenii), modul de a se îmbraca (hainele sunt alese cu mai mare grijă, asortarea devine foarte importantă), igiena proprie (se bărbiereşte mai des sau hotărăşte să îşi lase barbă), este bine să vedeţi ce sta la baza dorinţelor lui

Alimentaţia şi sportul devin mult mai importante. Poate vorbi pentru prima dată de o dietă sau de dorinţa de a face sport pentru a slăbi.
Viaţa socială. Devine mai interesat să iasă în oraş, întârzie mai mult sau petrece mai mult timp cu ,,prietenii”.
 
Viaţa profesională. Tinde să rămână mai mult la birou, şedinţele, întâlnirile, conferinţele devin din ce în ce mai dese.
     
Telefonul. Mailul. Facebook-ul. Telefonul este purtat de bărbat oriunde merge, îl parolează sau îl ţine ascuns. Reţelele sociale devin elemente de o importanţă aparte, fără să îşi dorească să îşi împărtăşească cu soţia parolele.

http://www.descopera.ro/dnews/16825638-care-sunt-semnele-ca-partenerul-te-insala

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020