UK Bookmakers

Primul ministru interesat de drama româncelor exploatate și agresate în Italia

Scris de RGN. Posted in Ancheta


"Premierul Sorin Grindeanu urmărește cu preocupare situația românilor din Italia și așteaptă cu interes raportul reprezentanților Guvernului trimiși la fața locului", anunță Guvernul într-un comunicat preluat de Romanian Global News.
Primul ministru Sorin Grindeanu a dispus efectuarea unei vizite de lucru a unei delegaţii ministerială, în Italia, în contextul informațiilor despre existența unor cazuri de exploatare a cetățenilor români aflați la muncă în regiunile Sicilia și Calabria.
Din delegaţie vor face parte ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Andreea Păstârnac, și un reprezentant al Ministerului Afacerilor Interne.


Membrii delegației vor avea întrevederi atât cu oficialitățile locale, cât și cu reprezentanți ai organizațiilor de români aflați la muncă în Italia.

Un reportaj publicat duminică de publicaţia britanică "The Observer" arăta că mii de românce care lucrează în agricultură în Sicilia sunt victime a numeroase abuzuri, inclusiv amenințări și agresiuni sexuale.

http://www.rgnpress.ro/rgn_17/index.php?option=com_content&view=article&id=24264:2017-03-14-11-01-34&catid=47:politic&Itemid=78

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2019