UK Bookmakers

Cătălin Cherecheş umblă cu o raţă în gură

Scris de Tony Abrihan. Posted in Ancheta

Sigur, el se jură că nu fură. Însă Cătălin Cherecheş nu este un hoţ de rând, un hoţ oarecare. „Viclean copil de casă”, Cătălinu’ nost’, parlamentar ma­ra­mu­reşean (ex-PSD, ex-PNL, actualmente ex-traordinar de independent), face ce face şi…, ba nu: nu face, ci îi lasă pe alţii să facă şi-apoi spune că a făcut el. Cu tupeu şi fără să clipească, îşi arogă, îşi atribuie public faptele altora: pur şi simplu şi le însuşeşte fără drept, le fură. Şi nu pune mâna pe faptele altora de azi, de ieri: are un „cazier” gros, mai gros chiar decât obrazul său.
Una din cele mai flagrante hoţii a fost aceea a amendamentului la legea pensiilor care prevede pensionarea anticipată, cu doi ani înainte de împlinirea vârstei normale de pensionare, pentru băimăreni precum şi pentru cei care locuiesc pe o rază de 8 km de la turnul combinatului Phoenix din Baia Mare.

Sigur, amendamentul a fost susţinut în parlament şi de el, dar atât ideea cât şi amendamentul îi aparţineau deputatului Gheorghe Zoicaş, care promisese în campania electorală tocmai acest lucru. Mai apoi, a spus că lui i se datorează începerea lucrărilor de reabilitare a drumurilor Baia Mare – Cluj şi Baia Mare – Satu Mare. Observând determinarea autorităţilor în a combate corupţia şi, în general, criminalitatea, atât la nivel naţional, cât şi la nivel local, ce face domnişorul Cătălin Cherecheş (Kake pe numele său de alint)? Cere şi el autorităţilor locale să stârpească criminalitatea. Să poată spune că previzibilele acţiuni care vor urma i se datorează lui, iar nu deciziei de la centru a statului, care s-a hotărât, în sfârşit, să se întărească, aşa cum îi recomanda S. O. Vântu. Ultima hoţie este aceea a intenţiei de reabilitare a două blocuri sociale din Baia Mare, Cătălin Cherecheş pretinzând că aceasta se va face ca urmare a intervenţiilor sale pe lângă ministrul Elena Udrea, că el, Cătălin Cherecheş, a convins-o pe Elena Udrea să finanţeze reabilitarea blocurilor respective. Şi viitoarele alte investiţii în Baia Mare ale ministerului dezvoltării le pune tot pe seama relaţiei sale cu Elena Udrea (împotriva căreia votase, de altfel, la moţiunea de cenzură).
Domnişoru’ Cătălin, nu mai face, dom’le, totul! Mai lasă şi pe altul să facă câte ceva!

Publicat pe http://www.jurnaluldevineri.ro la data de 03 martie 2011

http://www.jurnaluldevineri.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2968:ctlin-chereche-umbl-cu-o-ra-in-gur&catid=51:prima-pagin

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2019