UK Bookmakers

ŞOC! - După ce s-a certat cu deputatul Cătălin Cherecheş aseară, azi dimineaţă i-a ars casa consilierului Vasile Vlaşin

Scris de IR Rosiianu. Posted in Ancheta

Personal nu mai cred în coincidenţe de mult. Dar, în spiritul aceleiaşi note, sunt şocat să constat faptul că nesimţirea n-are frontiere şi limite.

Ameninţat aseară, victimă azi

Aseară consilierul local PDL Vasile Vlaşin a fost invitatul lui Romeo Dobocan la postul TV eMaramureş. Tema a fost una clară, dispariţia şi falsificarea unor înscrisuri ale SC Romaltyn.

La terminarea acestei prime părţi, când Vasile Vlaşin a vrut să se ridice, ca invitat în cea de-a doua parte a apărut Cătălin Cherecheş, beizadeaua.
Cum într-un anumit context Vlaşin pomenise numele adversarului său politic, de-acum liberalul Cătălin Cherecheş a proferat la adresa lui neumărate de invective.
PARADOXAL, astăzi de dimineaţă, casa situată-n comuna MOISEI a consilierului local care-a avut curajul să sesizeze DNA-ul în cazul Horea 46 şi care a anunţat că va face acelaşi lucru şi în cazul actelor de la Romaltyn a luat foc. La ora 7.00.
La acea oră acasă era numai tatăl consilierului. Vasile Vlaşin stă în Baia Mare acum, iar mama lui locuieşte în Germania.

Incendiu anchetat

Coincidenţă sau nu, dar popmpierii ancheteză acum cauzele care-au generat incendiul. Casa n-a ars, pentru că fiindcă piscina era plină cu apă, până au venit pompierii vecinii au avut de unde să ia apă. Asta deşi distanţa de la acaretul ars şi până la casă este de numai doi metri.
La rândul lui, Vasile Vlaşin a spus, într-o discuţie amicală pe care am purtat-o că va sesiza Parchetul asupra acestui fapt.

Cititi aici transcrierea discutiei in format pdf

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2019