UK Bookmakers

Channelingul o practica satanista de comunicare si posedare cu si de catre spiritele demonice

Scris de CAME. Posted in Ancheta


Channeling-ul expus.

Channelingul, practica ezoterica, a anumitor persoane, care mediaza comunicarea cu spiritele mortilor sau alte persoane sau entitati ( practica adeseori intalnita si la masoni).Channelingul este practicat de catre spiritisti, clarvazatori, vrajitori, practicantii Vodoo si grupurile New Age ( noua era).Subiectii implicati se lasa posedati de catre niste entitati extradimensionale ( demoni) care fiind in afara dimensiunii noastre pot accesa diverse informatii in schimbul unor servicii…in special ritualistica si practici oculte si energie cu vibratie joasa. Aceste entitati se dau fiinte spirituale superioare, sau persoane din alte vieti inalte spiritual, cu o constiinta superioara.

Feriti-va de contact sau invocari cu entitati necunoscute si canalizati-va energia catre Creatorul Suprem si catre numele lui Iisus Christos ( Yahushua).

Iata un site satanic unde oameni sunt ghidati sa practice channeling, ei vin cu povestea ca exista spirite bune si rele….spiritele bune nu sunt de gasit prin aceste metode oculte, nu uitati ca Biblia interzice oamenilor sa practice vrajitoria sau orice forma care implica inchinarea la Baal.

http://zalbarath666.wordpress.com/articles/from-possession-to-channeling-a-spiritual-take-over/

http://www.cocoon.ro/blog/928/

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020