UK Bookmakers

UDMR ÎNCURAJEAZĂ VIOLENȚA SI ÎL SUSTINE pe primarul BĂTĂUS din Covasna. Tamas Sandor: ”…s-au comis atrocităţi”

Scris de Dan Tanasa. Posted in Ancheta


Cum era de așteptat, UDMR îl susține pe primarul din Belin, arestat pentru 29 de zile după ce l-a agresat fizic și verbal pe șeful de post din comună și pe ajutorul acestuia.

Confundând partidul cu instituția publică a consiliului județean, Tamas Sandor, șeful UDMR Covasna,a dat publicității un comunicat de presă prin care își anunță susținerea pentru primarul bătăuș. În loc să o facă din sediul UDMR, Tamas o face din sediul CJ Covasna.

UDMR alege astfel să încurajeze actele de violență la adresa românilor din județul Covasna.

Redau mai jos comunicatul de presă dat publicității de către președintele Consiliului Județean Covasna:

”Tamás Sándor: îl susţinem pe Sikó Imre

Consiliul Judeţean Covasna a luat la cunoştinţă cu consternare că miercuri, după şedinţa ordinară a Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Covasna s-au comis atrocităţi. În cazul primarului comunei Belin, Sikó Imre, al fratelui său şi al unui tânăr din localitate, Procuratura a dispus arestarea preventivă.

Legat de aceste evenimente, Tamás Sándor, preşedintele Consiliului Judeţean Covasna, s-a adresat în scris, vineri, ministrului de interne Radu Stroe, prim-procurorului la Parchetul de pe lângă Tribunalul Covasna, Bokor Tóth Orsolya, comisarului şef de poliţie Covasna, Ion Popa, precum şi preşedintelui Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Covasna, Calinic Sabin, cerând să se investigheze şi premisele recentelor atrocităţi.

Experienţele de mai mulţi ani au arătat că, în ciuda problematicii complexe a compoziţiei  etnice (45,68% romi, 35,82% maghiari şi 13,68% români) a comunei Belin, primarul Sikó Imre a desfăşurat o activitate de succes timp de zece ani, de când se află în fruntea administraţiei locale. De mai mulţi ani încoace, el beneficiază de încrederea şi sprijinul comunităţii locale care numără 2.859 suflete.

„Consider că cele ce s-au întâmplat în ziua de miercuri sunt efectele unor evenimente antecedente, din acest motiv m-am adresat autorităţilor, cerând investigarea acestora. Îl susţinem pe Sikó Imre şi pe colegii lui, şi adresăm rugămintea tuturor locuitorilor comunei Belin să pună fără frică la dispoziţia autorităţilor informaţiile ce le deţin, în vederea clarificării problemei” – a declarat Tamás Sándor.

Biroul de presă al Consiliului Judeţean Covasna”

http://www.dantanasa.ro/2013/11/25/udmr-incurajeaza-violenta-si-il-sustine-pe-primarul-bataus-din-covasna-tamas-sandor-s-au-comis-atrocitati/?fb_action_ids=615789475145984&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=[221918411265569]&action_type_map=[%22og.likes%22]&action_ref_map=

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020