Luluta Kovesi si DOSARELE FANTOMA ale mafiei din justitia romana

Scris de NICU VATAFU. Posted in Ancheta


Ce credeai tu bai amarastene de romanas fraier cu tarana ‘ n fund  ca numai tu poti fi alintat  de rude si prieteni  cu niste diminutive  aiurea’n tramvai  , adica sa ti se spuna ; Pufulet , Cocosila , Tusca , Motanas  sau chiar mai dure gen roman prost era gata sa zic si bai tigane insa ma abtin .

Voi care ati ramas fara  tara ; bancile  si petrol luate de habsburgi  ,  gazele luate de francezi ,  energia electrica luata de italieni ,  telefonia fixa luata de greci ,  apele minerale luate dracu stie cine ,  siderurgia  luata de rusi si de indieni ,  terenurile arabile cumparate ‘ n draci de arabi si de evrei , voi care mai aveti pe ici pe colo cate un colt de cimitir in care sa va retrageti resemnati , voi care de obositi si amarati ce sunteti  va asezati asa pe marginea santului cu curu pe pamant , cu coatele pe genunchi , cu palmele ‘n barbie  si  cu  privirea  in gol .   Na boala ,  ca aceasta ultima descriere a neputintei noastre  este imaginea statuetei  din lut ars a   Ganditorului de la Hamangia , imagine selectata  de UNESCO  printre cele zece imagini reprezentative ale lumii care sa fie trimise in coamos catre o alta prezumtiva civilizatie ,  uite ca ni s-a gasit si noua un loc sub soarele baraganului – vom fi statuete  de ceramica  trimise  in cosmosul cel primitor de fraieri ca noi .

Gata revin la Luluta  lui Kovesi ,  diminutiv format repede , repede  prin amestecarea cu  lui Laura cu Codruta  si o sa va prezint astazi  documente  din care o sa vedeti cat de greu este  sa fii in locul ei Procuror Sef la DNA .

Pai ce sa faca Luluta cand vine unul ca mine  si ii spune cu documente clare  si martori  ca Lucian Papici  si asta tot procuror sef  sectie combaterea coruptiei la DNA  o da cu oistea in gard  si incearca sa-i salveze pe oamenii lui Basescu  , niste oameni acolo si ei veti zice voi .

Ce au facut oamenii astia ai lui Basescu , acolo o nimica toata  adica mita de mita nu ca la BAC  , dosare fantoma in justitie nu fituici la chilotei tot la BAC , paguba la Bugetul Statului de 1. ooo . ooo de euro , da ai citit bine un milion de euro  nu apa minerala , apa si sucuri  tot la BAC , paguba de care asta al lui Papici  zice ca nu se pune ca a fost facuta de functionarii corupti ain ANAF  asa la sfarsit de program . , ca eu am fost otravit cu mercur – aici asta a lui Papici  zice ca el a auzit ca mercurul nu este rau la gust .

Voi acum sa nu credeti ca LUCIAN PAPICI  - Procurorul sef al sectiei de combatere a coruptie  de la DNA  vine cu bicileta la servici , nu acolo la DNA  cu bicicleta vine doar procurorul de servici  ala care saracu  mi-a zis mie plin de subantelesuri  - BAFTA .

Ca bafta nu vine cu Lucian Papici  si cu Laura Codruta Kovesi  o sa va convingeti si voi , nu astia o tin una si buna de OAMENII LUI BASESCU  NU SE ATINGE NIMENI   si sa nu credeti ca asta Lucian Papici nu stie meserie  pentru simplu motiv ca tot el a instrumentat dosare de dosare : Dosarul Caltabosul ,  Dosarul senatorului Voicu ,  Dosarul Termopane al lui Bombonel  , nu omul este doar ticalos si curajos pentru ca in curand vom scapa de chiorul si a lui curva, cand vom incepe sa dansam ” Fetele de la Capalna ”

http://www.nicuvatafu.ro/blog/nicu-vatafu-si-luluta-kovessi/

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020