UK Bookmakers

De ce se feresc politicienii să legalizeze şpaga din Sănătate

Scris de evz.ro. Posted in Ancheta


Dr. Florin Chirculescu, şeful Secţiei de chirurgie toracică de la Spitalul Universitar Bucureşti vorbeşte cu disperare şi furie despre bubele sistemului sanitar. În zadar, de aproape cinci ani.

În 2009, medicul Florin Chirculescu îi trimitea ministrului Sănătăţii o scrisoare deschisă în care punea degetul pe rănile din sistem. De atunci, nu a obosit să tot vorbească despre umilinţa pe care o presupune statutul de medic, dar şi de pacient în România. Ultima oară o face pe blogul personal unde face o analiză completă a dezastrului din domeniu.

Medici prost plătiţi în mod deliberat, sistem alimentat de patru milioane de oameni dar din care se nutresc 16 milioane, lipsa unui pachet de servicii medicale de bază, sunt doar câteva sintre tarele sistemului.

Soluţii ar fi, spune el, însă niciun politician de anvergură nu pare dispus să le aplice. Astăzi, în ediţia tipărită a ziarului "Evenimentul Zilei" citiţi care sunt motivele pentru care politicienii se feresc de adevărata reformă a sistemului sanitar şi preferă să facă mici cosmetizări.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/de-ce-se-feresc-politicienii-sa-legalizeze-spaga-din-sanatate-1067767.html

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020