UK Bookmakers

Fiul judecătoarei Chipăruş, condamnat fiindcă a condus beat criţă

Scris de Stefana Czeller. Posted in Ancheta


Fiul unei judecătoare pensionare s-a ales cu o condamnare pentru că a condus beat. Octavian Paul Chipăruş (37 de ani), fiul ex-magistratului de la Curtea de Apel Elena Chipăruş, pensionat în 2006, şi-a aflat ieri verdictul. Pe 13 ianuarie 2012, maşina Peugeot la volanul căreia se afla bărbatul a fost trasă pe dreapta, pe bdul Socola.

Pentru că şoferul mirosea a alcool, poliţiştii i-au pus fiola şi a rezultat o alcoolemie de 0,78 la mie. Chipăruş a fost dus la spital, unde i s-au luat probe de sânge şi a reieşit o valoare cuprinsă între 1,75 şi 1,9 la mie. După ce s-au făcut încă două expertize, cea din urmă alcoolemie a fost considerată corectă.
În faţa anchetatorilor, fiul judecătoarei a recunoscut că băuse coniac. „A consumat băuturi alcoolice la domiciliul său, după care s-a urcat la volanul autoturismului Peugeot, intenţionând să-l transporte pe martorul O.A.I. la domiciliul său din strada Albineţ”, au spus procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi. Chipăruş a şi ajuns până acasă la amicul său, fiind oprit de poliţişti abia la întoarcere.
Acum, pentru conducere sub influenţa alcoolului, Chipăruş a fost condamnat de magistraţii Judecătoriei la 8 luni de închisoare, cu suspendare. (Ştefana Czeller)

http://www.ziarulevenimentul.ro/stiri/moldova/fiul-judecatoarei-chiparus-condamnat-fiindca-a-condus-beat-crita--117186.html

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2019