UK Bookmakers

Razboi intre minifotbalul si fotbalul romanesc

Scris de Horatiu Sima . Posted in Ancheta


Minifotbalul este un fenomen in continua crestere si la scurt timp de la aparitia structurilor organizate in tara noastra, rezultatele au inceput sa apara, concretizate in trei cupe europene la Bratislava (2010), Tulcea (2011) si Chisinau (2012). In ciuda rezultatelor tot mai bune si al unui curent ce atrage tot mai multi simpatizanti, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a batut cu pumnul in masa inca de la inceputul anului.

Seful FRF a interzis reprezentantilor AJF-urilor din toate tara sa mai sprijine competitiile de minifotbal, argumentand ca acest sport nu este recunoscut nici de forul pe care il conduce, nici de Ministerul Tineretului si Sportului.

„Nasul” Sandu ori este rupt de realitate, ori se teme de alegerea altui presedinte decat favoritul sau, Gica Popescu

Reactia poate fi una naturala din partea celui care a condus timp de 20 de ani fotbalul romanesc catre situatia din prezent, in timp ce echipa nationala de minifotbal s-a incoronat deja de trei ori campioana europeana, iar presedintele federatiei de resort, Razvan Burleanu este hotarat sa isi depuna candidatura pentru preluarea postului ocupat de doua decenii de cel supranumit “Nasul”.
“Noi nu avem nicio asteptare in ceea ce priveste FRF, ce asteptare poti avea din partea acestei Federatii, cand fotbalul romanesc este aprope de un faliment financiar si moral?! Am vazut si reactiile venite din partea domnului Mircea Sandu, care spune ca minifotbalul nu este recunoscut nici de UEFA, nici de FIFA. Ceea ce pot sa-i transmit domnului Mircea Sandu este ca e rupt nu numai de o realitate nationala pe care o cunoastem cu toti, dar si de realitatea europeana.

Guvernul Cehiei recunoaste ca nu vrea sa vada Mircea Sandu, existenta si legitimitatea minifotbalului

„Avem 24 de tari afiliate, membre ale unei federatii europene, peste 1 milion de jucatori; avem practic un fenomen social. Totodata, si asta va spun cu certitudine, intr-un an sau trei ani de zile UEFA si FIFA vor fi interesate de minifotbal, pentru ca acest sport va aduce laolalta si spectatorii jocului de fotbal.Cat priveste continuarea acestui proiect, pregatim organizarea Campoinatului Mondial din SUA din 2015. Avem o recunoastere din partea guvernului Cehiei, prin urmare nu avem nicio asteptare din partea FRF cu actuala conducere”, a declarat Razvan Burleanu in exclusivitate pentru Sport Total FM, in emisiunea “Fotbal la matineu”, realizata de Horatiu Sima.

Oameni si iubitori de fotbal i-au aratat cartonasul sistemului condus de Mircea Sandu

Presedinte al federatiei europene si vicepresedinte al federatiei internationale de minifotbal, Razvan Burleanu pune la punct ultimele detalii ale unui progam de conducere a fotbalului romanesc in baza caruia spera sa ii convinga pe cei ce vor decide viitorul sef al FRF ca “Sportul rege” are nevoie nevoie de o abordare proaspata si orientata catre performanta. “Daca vom reusi sa realizam un transfer de bune practici dinspre minfotbal spre fotbalul mare, cu siguranta vom fi pregatiti si eu unul sunt gata sa intru in aceasta competitie pentru a ocupa functia de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal. Semnalele pe care le am dinspre oamenii de fotbal si iubitorii de fotbal, care de foarte multa vreme i-au aratat cartonasul sistemului condus de Mircea Sandu, imi dau incredere ca pasionatii isi doresc o reala schimbare in fotbalul romanesc.Va fi o campanie decenta, bazata pentru un program si o strategie de conducere a fotbalului romanesc. Doresc ca in momentul in care imi voi anunta oficial aceasta candidatura sa am posibilitatea sa si prezint programul de guvernare pentru fotbalul romanesc si sa ma dedic timpului de discutie cu toti membrii afiliati FRF-ului si, bineinteles, cu iubitorii de fotbal”, a mai adaugat Razvan Burleanu.

Romania in cursa pentru un nou titlu de campioana europeana la minifotbal. Razvan Burleanu, presedintele federatiei de resort, da detaliile

Echipa nationala a Romaniei de minifotbal participa in acest weekend la Campionatul European din Grecia, acolo unde reprezentantii nostri s-au calificat in optimile competitie de pe primul loc al unei grupe din care mai fac parte Slovenia, Polonia si Croatia.Aflat la fata locului, vicepresedintele Federatiei Internationale de fotbal si seful forului autohtoh de mionifotbal, Razvan Burleanu a oferit detalii despre amploarea evenimentului aflat acum la cea e a patra editie.
“Romania a reusit sa castige primele doua meciuri din faza grupelor, cu scorul de 1-0, impotriva Sloveniei, respectiv Poloniei. Dar, din pacate,  am pierdut cu acelasi scor de 1-0, imptoriva Croatiei. Ulterior, prin victorii in fata Slovaciei, cu 1-0, in sferturi, 2-0 cu Anglia, in semifinale, 2-1, cu Germania, dupa loviturile de departajare, echipa noastra a ajuns in finala, unde va juca cu Croatia, duminica seara.
Acesta este eveniment este unul de maxima importanta atat pentru minifotbalul romanesc, cat si pentru cel european. Participa 24 echipe din intreaga Europa. Peste 15 televiziuni nationale din intreaga Europa transmit aceasta competitie, care aduna in acest moment peste 3000 de spectatori.
La deschiderea acestui eveniment am avut peste 4000 de spectatori si cam acelasi numar este asteptat si in parttea finala a competiitie. Duminica de la ora 21, va avea loc marea finala a celei de a patra editite Campionatului European de minifitotbal, unde bineinteles Romania are o deosebit de mare incredre in fortele proprii, dar trebuie sa trecem de optimi in aceasta dupa-amiaza”, a declarat Razvan Burleanu in exclusivitate pentru Sport Total FM, in emisiunea “Fotbal la matineu”.


Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2019