UK Bookmakers

Fotbalul romanesc se muta la TAS! Ciprian Damian anunta ca se va ajunge, din nou, la Lausanne, daca FRF va mentine decizia luata in cazul Vasluiului

Scris de Sima Horatiu. Posted in Ancheta


Comisia de Disciplina a FRF a emis un comunicat prin impune depunctarea echipei FC Vaslui pentru o datorie catre impresarul Ionel Codoban. Presedintele clubului moldovean, Ciprian Damian, anunta ca echipa sa nu se va multumi cu aceasta decizie si, daca nu se va reveni asupra ei, vor merge la TAS pentru a-si cauta dreptatea. Acesta a explicat si de ce i se pare nedreapta aceasta decizie, spunand ca echipa lui este cea mai dezavantajata din tot campionatul.

Acte false pentru 100000 de euro, sau neglijenta din partea vasluienilor?

“Vasluiul a incheiat un contract cu domnul Codoban pentru aducerea lui Antal. Vasluiul a achitat 75 % din comisionul agentului pana in momentul in care am aflat ca el avea contract de reprezentant si cu Otelul. Am facut o solicitare in care am cerut sa restituie banii incasati de la Vaslui, pentru ca regulamentul ii interzicea acest lucru. Cand am prezentat comisiilor aceste dovezi, a mai aparut un act de incetare a colaborarii lui cu Otelul, iar noi am facut o sesizare pentru fals, pentru ca acel act nu exista nicaieri. Trebuiau sa anuleze aceasta decizie pana se stabilea cealalta speta. Aceasta decizie de depunctare nu este definitiva. Asteptam motivarea. Este si un principiu de drept reglementat de lege, in care penalul tine civilul.S-au administrat toate probele. Noi am mai depus o cerere de retragere a licentei a domnului Codoban, deoarece a avut dubla reprezentare. Sunt multe semne de intrebare pe care vrem sa le deslusim”, a spus presedintele vasluian.

Mizeria din fotbalul nostru iese la iveala tot timpul, dreptatea o aflam de la altii, noi nu suntem capabili de adevar
 
„Vasluiul a fost supus multor nedreptati. A trebuit sa achitam 500.000 de euro lui Ljubinkovici, dupa o comisie neparitara. Noi am pierdut un titlu si dupa o rejucare nelegala a unui meci Pandurii – Otelul.Cred ca speta se va rezolva tot la TAS, laitmotivul fotbalului romanesc. Noi am platit 75 la suta din comisionul pentru jucator, pana in momentul in care am aflat ca domnul Codoban are dubla reprezentare, lucru interzis de regulament. Nu inteleg graba acestei comisii. Dar asta este si asteptam sa mergem pe alte cai.Galatiul a intrat in insolventa tot din cauza domnului Codoban. Mai e un pas pana la a fi jefuiti. Noi am cerut doar sa se astepte pronuntarea celeilalte comisii. Avem si plangeri pentru fals pentru documente care nu exista la Federatie. Sunt niste chestii simple. Sunt curios pana unde poate duce aceasta mizerie“, a declarat presedintele Vasluiului la Sport Total FM.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2019