UK Bookmakers

Consiliul Județean Maramureș a alocat 1,2 milioane de lei pentru dotări la Aeroportul Internațional Maramureș

Scris de CJMM. Posted in Administratie


Întruniți în ședința ordinară a lunii noiembrie, consilierii județeni au dezbătut și au votat cele 24 de proiecte aflate pe bordeoul ordinii de zi, dar și proiectul aflat la punctul suplimentar. Cu o prezență de 30 de aleși din totalul de 35 ședința a fost statutară, iar proiectele supuse votului au fost votate în unanimitate. Întâlnirea a fost condusă de președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, alături de care s-au aflat vicepreședintele George Moldovan și secretarul județului, Aurica Todoran.
Dintre proiectele aprobate în cadrul ședinței amintim stabilirea taxelor și tarifelor locale pentru anul 2019, stabilirea preţurilor medii ale produselor agricole pentru anul fiscal 2019 dar și validarea rectificării bugetului județului pe anul 2018 și rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al județului Maramureş pe anul în curs. Aleșii județeni au votat și pentru rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul 2018 la Regia Autonomă Aeroportul Internațional ”Maramureș”, pentru încheierea unui acord de cooperare cu Asociația Social – Cultural - Creștină eCreator în vederea realizării în comun a proiectului „Maramureșul și unirea minorităților”, dar și pentru încheierea unui Acord de cooperare în vederea realizării evenimentului cultural-traditional „Crăciun în Maramureș”.


Un alt proiect de hotărâre care a primit votul consilierilor județeni a fost cel privind aprobarea unor măsuri de susținere a Programului cultural prioritar al Consiliului Judeţean Maramureş pe anul 2018. S-a votat și pentru aprobarea contribuţiei Consiliului Judeţean Maramureş la diferite acţiuni finanţate din rezerva bugetară, dar și pentru aprobarea promovării în parteneriat a proiectului „TRAD&NOVA”, în cadrul programului Europa Creativă subprogramul Cultură. Alte hotărâri au vizat aprobarea  acordului de parteneriat cu Autoritatea Națională pentru protecția Drepturilor Copilului și Adopție și a contribuției proprii în vederea implementării Proiectului TEAM-UP: Progres în calitatea îngrijirii alternative a copiilor, un proiect privind repartizarea sumelor reprezentând forme de sprijin pentru unităţile de cult aparţinând cultelor religioase recunoscute din România dar și aprobarea licenţelor de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale pentru elevi și angajați.
Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea s-a arătat mulțumit de faptul că, înstituția pe care o conduce a reușit să aloce o nouă sumă de 1,2 milioane de lei pentru dotări la Aeroportul Internațional ”Maramureș”. ”Mă bucur că am reușit să acordăm încă o sumă consistentă Aeroportului Internațional Maramureș, aceasta fiind a a treia alocare din resursele proprii, doar în acest an. Cu toții ne dorim să avem un aeroport performant și modern, iar în cursul anul 2019 ne-am propus să facem toate eforturile necesare pentru a achiziționa și restul de echipamente necesare. Nu în ultimul rând, doresc să îl felicit pe directorul Aeroportului, Dorin Buda, pentru faptul că a reușit să aducă, din vara anului 2019, a treia cursă charter către Antalya, care va zbura din Maramureș”, a conchis șeful administrației județene, Gabriel Zetea.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2019