UK Bookmakers

Anton Samoilă, Consulul Onorific al României în Florida se află într-o vizită oficială în Maramureș

Scris de CJMM. Posted in Administratie


În dimineața zilei de vineri, 3 noiembrie 2017, cu începere de la ora 11.00, președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea a primit vizita Consulului Onorific al României în Florida, Anton Samoilă. La întâlnirea de lucru din cabinetul președintelui au mai participat, pe lângă reprezentanți ai Consiliului Județan Maramureș, și primarul comunei Mireșu Mare, Ioan Mătieș, președintele Consiliului Local al IMM-urilor, Gavril Leș și Florin Rus, antreprenor în domeniul transportului.  
Tema întâlnirii a constat în analizarea unei posibile colaborări cu portul Constanța, care este interesat să deschidă un port interior - respectiv o extensie a portului- într-o zonă mai îndepărtată din România. Una din locațiile avute în vedere o reprezintă Maramureșul, mai exact comuna Mireșu Mare, unde există un teren cu o bună accesibilitate la calea ferată.


Pentru județul Maramureș această investiție ar fi benefică, oferind multe oportunități de dezvoltare și crearea de noi locuri de muncă, iar companiile din zonă care fac import - export și-ar putea reduce semnificativ cheltuielile de transport a mărfurilor.
Următorul pas pentru punerea în practică a acestei propuneri de colaborare va fi organizarea unei întâlniri comune cu toți factorii interesați, la sediul Ministerului Transporturilor din București.   

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2018