UK Bookmakers

Cu 451 actiuni de prevenire pentru combatarea contrabandei realizate de Inspectoratul Judetean de Politie Maramures in anul 2016, se afla cu 190% peste media actiunilor pe tara

Scris de InfoCons. Posted in Administratie


In anul 2016 Inspectoratul Judetean de Politie Maramures a realizat/identificat/constatat urmatoarele in domeniul contrabandei:
451 de actiuni de prevenire pentru combatarea contrabandei realizate, mai mult cu 296 actiuni fata de media actiunilor realizate de catre toate Inspectoratele Judetene de Politie la nivel national;
155 cazuri de infractiuni de contrabanda identificate, mai mult cu 79 cazuri fata de media cazurilor identificate de catre toate Inspectoratele Judetene de Politiela nivel national;
101 dosare penale de contrabanda inregistrate, mai mult cu 37 de dosare inregistrate fata de media dosarelor inregistrate de catre toate Inspectoratele Judetene de Politie la nivel national. Din totalul dosarelor ce se aflau inregistrate la nivelul anului 2016, 48 dosare au fost finalizate.


Cele mai putine actiuni de prevenire pentru combaterea contrabandei au fost realizate de catre Inspectoratul Judetean de Politie Bacau - 1 actiune iar cele mai multe actiuni au fost realizate de catre Inspectoratul Judetean de Politie Cluj - 2167 actiuni.
Cele mai putine dosare penale de contrabanda au fost inregistrate la Inspectoratul Judetean de Politie Brasov – 3 dosare iar cele mai multe dosare penale de contrabanda au fost inregistrate la Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti – 320 dosare.
InfoCons a realizat in Parteneriat cu Ministerul Afacerilor Interne, Politia de Frontiera Romana si Ministerul Finantelor Publice Campania Nationala “Stop contrabandei! Ia atitudine!”
Campania are drept scop informarea, educarea si intarirea capacitatii institutionale pe tema Contrabandei la nivel national, in vederea crearii unei stari de spirit necesare pe diversele paliere ale societatii de la nivelul cel mai de jos si pana la varf.
In cadrul Campaniei a fost realizat un studiu la nivel national cu privire la actiunile de prevenire pentru combaterea contrabandei realizate, cazurile de infractiune de contrabanda identificate, tipurile de obiecte ce au facut obiectul contrabandei, dosarele penale inregistrate.
Institutiile implicate in cadrul acestui studiu sunt: Politia de Frontiera, Inspectorate Judetene de Politie, Servicii judetene de politie transporturi, Inspectorate de Jandarmerie, Tribunale, Judecatorii, Parchete, Primarii, Directii Vamale.
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2017