Primaria din Galati obligata sa recupereze cei 500.000 de euro dati Otelului! Aceasta situatie ar putea afecta multe cluburi din fotbalul romanesc

Scris de Horatiu Sima. Posted in Administratie


Curtea de Conturi a obligat Primaria din Galati sa recupereze cei 500.000 e euro pe care i-a dat clubului de fotbal Otelul. Dupa cum a precizat corespondentul Sport Total FM, Marian Capatana, aceasta ar fi avut voie sa sustina financiar doar programe financiare aprobate de Ministerul Tineretului si Sportului. Aceasta decizie ar putea da peste intreg cap fotbalul romanesc, mai ales echipele mai mici, sustinute de autoritatile locale.

Se cunoaste faptul ca foarte multe echipe primesc bani de la primarii sau consilii locale, iar daca se decide ca acestea sa nu se mai incadreze la aceste plati, multe formatii ar avea de suferit. “Curtea de conturi a efectuat un control si impune Primariei sa se recupereze cei 500.000 de euro dati echipei in sezonul trecut. Conform legii, primariile pot finanta doar programe aprobate de catre Ministeul Tineretului si Sportului. In dosarul de insolventa de la Tribunalul Bucuresti apare si primaria Galati. nu este exclus ca aceasta sa se fi inscris la masa credala sa recupereze acesti bani“, a declarat corespondentul Sport Total FM in emisiunea “Fotbal la Matineu”.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2020