Viorica Dăncilă - realeasă în funcția de vicepreședinte al Comisiei de Agricultură și Dezvoltare rurală din Parlamentul European

Scris de PSD. Posted in Politica


Viorica Dăncilă, liderul eurodeputaților social-democrați români, a fost realeasă astăzi, 25 ianuarie, în funcția de vicepreședinte al Comisiei de Agricultură și Dezvoltare rurală din Parlamentul European. Europarlamentarul PSD ocupă funcția de vicepreședinte al acestei Comisii din PE incă din iulie 2014.
Viorica Dăncilă a subliniat miza pe care activitatea acestei comisii o are pentru țara noastră și a precizat că eforturile sale vor avea în continuare în centru, înainte de orice, sprijinirea agriculturii românești și crearea de oportunități pentru fermierii români.

”Mulțumesc colegelor și colegilor din Comisia de Agricultură și Dezvoltare Rurală din Parlamentul European și din grupul S&D, pentru încrederea acordată. Voi lupta, ca și până acum, pentru mai multe șanse de dezvoltare pentru agricultura României și pentru drepturile agricultorilor români.
Agricultura și Dezvoltarea Rurală sunt zone de maxim interes pentru România. Este nevoie de măsuri puternice sprijinite de UE pentru relansarea economică a zonelor rurale din România și pentru îmbunătățirea condițiilor de trai de la sate. Am toată convingerea că Uniunea Europeană, prin fondurile de coeziune și dezvoltare rurală, dar și prin asistența pe care o poate oferi este un factor extrem de important pentru susținerea dezvoltării agriculturii din țara noastră.
În calitate de vicepreședinte al Comisiei de resort din PE voi depune toate eforturile pentru a obține mai mult suport pentru acele programe care pot să ofere perspective economice și o viață mai bună în zonele rurale din statele mai puțin dezvoltate ale UE”, a spus eurodeputata PSD Viorica Dăncilă.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2024