UK Bookmakers

Viaţa intimă a regelui Eduard al IV-lea al Angliei: mai multe căsătorii şi relaţii homosexuale

Scris de Alexandru Voiculescu. Posted in Dezvaluiri


Regele Edward al IV-lea (1442 - 1483) este cunoscut în principal pentru rolul său în Războiul Trandafirilor, lupta de 30 de ani dintre Casele Lancaster şi York pentru tronul englez şi pentru relaţia sa cu Elizabeth Woodville.

Istoricul John Ashdown-Hill a reexaminat viaţa intimă a monarhului, de la posibila bigamie la relaţiile sale homosexuale şi a chestionat multe fapte ale primului rege al familiei York din Anglia, relatează Historyextra.

Bigamia l-a intrigat pe istoric. În prima fază s-a concentrat pe povestea lui Eleanor Talbot, care era cunoscută ca fiind măritată în secret cu Eduard al IV-lea, fapt atestat de un document din 1484. După moartea acesteia, căsătoria ulterioară cu Elizabeth Woodville a fost pusă la îndoială.

GLADIO, rețeaua creată de CIA şi care a comis un asasinat celebru. Lumea neştiută a serviciilor secrete

Scris de Andrei Vişan. Posted in Dezvaluiri


CIA a pus pe picioare în Europa Occidentală, după al doilea război mondial, rețele secrete "în spatele liniilor", ca structuri paramilitare. Acestea aveau sarcina să pună cu botul pe labe partidele și organizațiile de stânga care făceau, de bună voie sau la comandă, jocurile sovieticilor.
Despre această operațiune avea să se afle abia în 1990, când Operaţiunea Gladio  (gladius=sabie) a fost deconspirată chiar de un premier al Italiei, Giulio Andreotti.
Operaţiunea Gladio, care funcționa “sub steag fals”, a fost organizată în 1950 de generalul Giovannni de Lorenzo, şeful Serviciului Militar Italian de Informatii (SMIF). Ea a funcţionat în cadrul Serviciului de Informaţii al Forţelor Armate (SIFAR), şi era formată din 1000 de anticomuniști, luptători de guerilă şi spioni, foşti membri ai poliţiei secrete a lui Mussolini.  

Mai mulţi astronauţi NASA au susţinut că au luat contact cu extratereştrii. ”Civilizaţiile extraterestre ne monitorizează de o lungă perioadă de timp”

Scris de Alexandru Voiculescu. Posted in Dezvaluiri


Astronauţi importanţi ai Agenţiei Spaţiale Americane susţin că, în timpul sau chiar înaintea misiunilor spaţiale, au văzut OZN-uri.

Cel puţin patru astronauţi ai NASA au dezvăluit în mod public credinţa în extratereştri, conform Daily Mail.

Grupul acesta restrâns este alcătuit din Edgar Mitchell, a şasea persoană care a păşit pe Lună, Gordon Cooper, unul dintre cei şapte astronauţi slecteaţi de NASA pentru prima misiune în spaţiu (Project Mercury), Deke Slayton, de asemenea parte din Project Mercury, şi Brian O'Leary, care fusese selectat în 1967 pentru o misiune pe Marte, dar programul a fost anulat anul următor.

Rugăciunea ascunsă în pereții unei biserici din Bistrița. Nimeni n-a știu de ea mai bine de 100 de ani

Scris de LB. Posted in Dezvaluiri


Rugăciunea ascunsă în pereții unei biserici din Bistrița a rămas intactă, ca prin minune, mai bine de 100 de ani. Preoții au fost cei care au descoperit-o și cred că bilețelul ar fi fost scris de un bărbat, care știa carte, pentru că puțini erau cei care știau să scrie la acea vreme în satele bistrițene.
Biserica greco-catolică „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril” din Runcu Salvei a fost construită în anul 1757 cu specificul arhitectonic al lăcașelor de cult de pe Valea Somețului, realizate prin tehnici tradiționale, scrie timponline.ro.
Clopotul vechii biserici din lemn a fost turnat în 1596 și poartă inscripția latinească „Spes mea est Cristus” („Speranța mea este Iisus Hristos”). Reconstruită în 1991, parohia greco-catolică se află în grija preotului Claudiu Marin Sorășan.

Șase sute de lei, prețul unui mort. Un medic de la Ambulanța Cluj era omul cioclilor aflați în permanentă căutare de înmormântări

Scris de Cristian Burcioiu. Posted in Dezvaluiri


Mirosul banilor l-a făcut pe un medic să uite de toate jurămintele și de toate codurile profesionale și să se vândă unui patron de firmă de pompe funebre. Aflat în apropierea cazurilor extrem de grave, medicul Speranța Adriana Coldea nu se sfia să intermedieze legătura dintre familia celui decedat și cioclii care ”vânează” înmormântări.
Afacerea cu morți în care era implicat medicul Speranța Adriana Coldea, ajunsese, de ceva vreme, subiect de investigație pentru ofițerii DGA. Existau informații care o plasau pe angajata Ambulanței Cluj într-o filieră care intermedia legătura rapidă între familia bietului om plecat din această lume și o firmă de pompe funebre. Pentru fiecare mort preluat de ”colaboratorii” ei, medicul primea ”mulțumirile” patronului contabilizate în câteva sute de lei! În acest context, pentru a obține probele esențiale – pontul, negocierea și răsplata financiară pentru munca de lămurire dusă cu familia mortului -, investigatorii au supravegheat-o pe Coldea minut cu minut.

Culisele tunului imobiliar dat de Țânțăreanu în anii ’90: 182$ prețul unui hectar în paradis

Scris de Marian Păvălașc. Posted in Dezvaluiri


Pentru a recupera cele 2,7 milioane de lei pe care Cristian Țânțăreanu trebuie să le dea statului, Fiscul a încercat să execute complexul rezidențial al familiei afaceristului. Cele 26 de hectare din Paradisul Verde din Corbeanca, cu o valoare de milioane de euro, au fost cumpărate în anii ’90 cu prețuri ridicol de mici.
Cristian Țânțăreanu a obținut terenul pe care a ridicat luxosul cartier de vile “Paradisul Verde” din Corbeanca, de la marginea Capitalei, la prețul de 182 de dolari pentru un hectar, așa cum reiese din contractele de schimb dintre familia afaceristului și foștii proprietari.
În cadrul încercărilor de a recupera cele 2,72 de milioane de lei pe care mondenul afacerist de 72 de ani le datorează, Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a pus sechestru și pe bunuri ale SC API Construcții Investiții SRL. Firma prin care este administrat “Paradisul Verde”, și din care milionarul s-a retras din acționariat, în favoarea fiilor săi, dar a rămas administrator.

Miracolul Luminii Sfinte de la Ierusalim, o farsă din raţiuni financiare?

Scris de Alexandru Voiculescu. Posted in Dezvaluiri


Lumina Sfântă de la Ierusalim. Cu ocazia Paştelui ortodox, milioane de credincioşi români se strâng la biserici pentru a lua ceea ce ei numesc minunea Sfintei Lumini, numită şi Focul Haric.
Istoria Luminii Sfinte de la Ierusalim este extrem de veche, datând probabil chiar de la momentul învierii lui Iisus. An de an, Patriarhul grec ordodox de la Ierusalim intră în Biserica Mormântului Sfânt din Ierusalim unde începe să se roage. Apoi, un foc se aprinde „în mod miraculos” cu ajutorul Sfântului Duh, relatează St. Peter's List.
Flacăra este apoi împărţită printre toţi credincioşii, în toate colţurile lumii, sau cel puţin, aşa se consideră, având în vedere atenţia care este acordată de mass-media transportării Luminii Sfinte din Ierusalim în ţările ortodoxe, inclusiv România.

MAREA LOJĂ NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI- Loja de Ritualistică Comparată şi Cercetări Masonice, 15 ani de Lucrare Masonică Regulară, Traditională, Spirituală şi Morală 13-14 Aprilie 2002 -2017

Scris de Viorel Danacu. Posted in Dezvaluiri


Se împlinesc 15 ani din 13-14 aprilie 2002, dată când masoneria a fost prima instituţie de pe întreg teritoriul României, care a demascat corupţia din însăşi interiorul ei, ca un răspuns la apelul Primului Ministru de atunci.

Până la acest moment, nimeni nu vorbea de lupta împotriva corupţiei, nimeni nu discuta despre acest flagel, care apoi a luat o amploare generală, ajungându-se la declaraţii publice la unison, de la conducătorii ţării şi până la oamenii din stradă şi anume: CORUPŢIA UCIDE !

Considerăm că acel 13-14 aprilie 2002, este un moment de cotitură în istoria ţării noastre, pentru că acel semnal puternic de alarmă, pe care eu l-am făcut public împreună cu fratele Nicu Filip, Primul Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România, după 1989, ni l-am asumat, sub un val imens de ameninţări de tot felul, demascând pentru prima dată corupţia din masoneria română.

Pilotul italian de raliuri Giuseppe Volta, ucis de o româncă. Tragedia s-a întâmplat pe autostradă

Scris de LB. Posted in Dezvaluiri


Pilotul italian de raliuri Giuseppe Volta, ucis de o româncă. Tragedia a avut loc marți seară, pe o autostradă din Italia.
Pilotul italian de raliuri Giuseppe Volta, Beppe cum îi spuneau cunoscuții, a încetat din viață la vârsta de 71 de ani. El a murit în urma unui grav accident care a avut loc pe autostrada A4 din italia, care face legătura între Torino și Milano.
Mașina pilotulului a fost lovită de un alt autoturism, fiind vorba despre o tamponare ușoară, în urma căreia nimeni nu a fost rănit.
În timp ce pilotul și celălalt șofer au oprit pe banda de urgență și s-au dat jos să încheie constatarea amiabilă, Giuseppe Volta a fost lovit în plin de o altă mașină, la volanul căreia se afla o româncă. Pilotul a murit pe loc.

O mare descoperire indică prezenţa extratereştrilor. ''Sunt transmisii extraterestre''

Scris de Alexandru Voiculescu. Posted in Dezvaluiri


Undele radio, numite şi ”fast radio bursts” (FRBs), au contrariat astronomii timp de 10 ani de la descoperirea acestora.
În noul studiu, cercetătorii au analizat date de la telescopul radio Molonglo şi au descoperit trei FRBs. Conform echipei de cercetare, semnalele au venit cel mai probabil de la galaxii îndepărtate, relatează Daily Mail.
Deşi bineînţeles nu se poate cunoaşte dacă acestea chiar provin de la o civilizaţie extraterestră, se poate totuşi confirma că semnalele misterioase provin din spaţiul cosmic.
FRBs-urile sunt emisii radio care apar pentru o perioadă scurtă de timp şi la întâmplare, ceea ce le face foarte greu de găsit şi de studiat. Astfel, nu se ştie ce poate produce aceste emisii, de aici spectrul larg de speculaţii pe seama lor, de la coliziunea stelelor la mesaje create artificial.
Matthew Bailes, de la Universitatea Swinburne din Melbourne, Australia, susţine că „probabil cea mai bizară explicaţie pentru FRBs este că sunt transmisii extraterestre”.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here
Copyright © NecenzuratMM.ro 2009-2017